גבר בן 69 נרצח היום בצהריים (שישי) באירוע אלימות באעבלין שבצפון. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום מצאו את הפצוע כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפציעה חודרת ומדממת בגופו – ונאלצו לקבוע את מותו בזירה.
כמו כן, גבר נוסף נפצע באורח קשה באותו אירוע. חובש רפואת חירום במד"א, ענאן מוחסן, סיפר: "ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו". מהמשטרה נמסר: הרקע לאירוע פלילי והנסיבות בבדיקה.
מוקדם יותר היום נורו למוות שני צעירים בטירה – יוסף אבו חיט ומוחמד אל טיטי – שניהם בשנות ה-20 לחייהם. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי מדובר בחיסול על רקע סכסוך דמים בין שתי חמולות. במסגרת החקירה נעצרו שישה חשודים תושבי טירה, ומפקד מחוז מרכז, ניצב יאיר חצרוני, קיים הערכת מצב מיוחדת עם גורמי החקירה והמודיעין שפועלים בזירה.
כמו כן, שני גברים נפצעו מירי בכפר יאסיף. גבר בן 48 פונה לבית החולים במצב קשה, וגבר נוסף בן 80 פונה במצב בינוני עד קשה. לאחר טיפול ראשוני בזירת האירוע, הם הועברו בדחיפות לחדר ההלם במרכז הרפואי לגליל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
