"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

קשרו, הכו ואיימו בכריתת איברים: הצהרת תובע נגד ארבעה חשודים בחטיפה בחולון

החקירה החלה כשאדם פצוע נמצא צועד על כביש ראשי וסיפר שנמלט מדירה בפתח תקווה • החשודים במעשה תועדו כשהם תוקפים את הקורבן באלות ומכניסים אותו לרכבם בכוח, עקב סכסוך כספי

,עודכן
0השמעה

תיעוד חטיפה ותקיפה בחולון: הצהרת תובע הוגשה נגד 4 חשודים//דוברות המשטרה

הצהרת תובע בדבר כוונה להגיש כתב אישום הוגשה נגד ארבעה חשודים במעשה חטיפה ותקיפה שאירע בחולון בתחילת החודש.

שוטרי תחנת חולון הגיעו ב-6 באפריל לזירה בה דווח על קטטה, והחלו בפעולות חקירה לבירור נסיבות האירוע, אשר במהלכן עלה חשד לאירוע חטיפה. כעבור מספר שעות, במהלך הסריקות, השוטרים איתרו שלושה חשודים בתחנת דלק באזור פתח תקווה ועצרו אותם לחקירה.

בבוקר התקבל דיווח על אדם פצוע צועד על כביש ראשי באזור פתח תקווה, ובתחקור מסר שנחטף מחולון והצליח לברוח. השוטרים הגיעו לדירה בה הוחזק המתלונן ובקרבתה עצרו חשוד נוסף.

על פי החשד, ארבעה חשודים תקפו את המתלונן באלות והכניסו אותו לרכב בכוח, משם לקחו אותו לדירת מסתור בפ"ת, בה קשרו אותו, היכו ואיימו לכרות את אצבעותיו אם לא יחזיר את כספם.

כאמור, לאחר שצוות החקירה סיים את החקירה וגיבש תשתית ראייתית נגד ארבעת החשודים, תושבי המרכז, הוגשה הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב אישום, וכן בקשה למעצר עד תום הליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר