"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ראש עיריית חריש יצחק קשת נעצר בחשד לעבירות מין: "יש נשים שחוששות להתלונן - אחת מהפרשות החמורות ביותר"
נוסף על כך קשת חשוד גם בשיבוש הליכי חקירה והפרת אמונים • על פי ממצאי החקירה, שנמשכה מספר חודשים, ראש העיר החשוד תקף ופגע מינית במספר נשים, אשר עם חלק מהן, נעשו המעשים תחת יחסי מרות
ראש עיריית חריש, יצחק קשת. צילום: ללא

ראש עיריית חריש יצחק קשת נעצר בחשד לעבירות מין: "יש נשים שחוששות להתלונן - אחת מהפרשות החמורות ביותר"

נוסף על כך קשת חשוד גם בשיבוש הליכי חקירה והפרת אמונים • על פי ממצאי החקירה, שנמשכה מספר חודשים, ראש העיר החשוד תקף ופגע מינית במספר נשים, אשר עם חלק מהן, נעשו המעשים תחת יחסי מרות

איציק סבן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ראש עיריית חריש, יצחק קשת, נעצר הבוקר (שני), על ידי שוטרי היחידה הארצית לחקירות הונאה בלהב 433 בחשד לביצוע עבירות מין, שיבוש הליכי חקירה ומשפט והפרת אמונים.חלק מהמעשים, על פי החשד, נעשו ביחסי מרות. הוא יובא להארכת מעצר בית משפט השלום חיפה. בנוסף נעצרו שני עובדי עירייה נוספים בחשד לשיבוש החקירה. עבירת השיבוש שמיוחסת לקשת היא בכך שניסה באמצעות מקורביו למנוע מהנשים להתלונן נגדו.

גורם המעורה בתיק החקירה אמר ל"ישראל היום" כי "מספר הנשים שהמשטרה יודעת שבוצעו בהן עבירות מין חמורות וקשות מצידו של ראש העיר גדולה ממספר הנשים שמסרו תלונות״.

עוד הוסיף ואמר: "סיפור התקיפה המינית מוכר למשטרה, אם נשים נוספות שנפלו קורבן למעשים אך חוששות להתלונן יאזרו אומץ ויסכימו לשתף פעולה עם המשטרה, זו צפויה להיות אחת מפרשות המין החמורות ביותר שהתרחשו כאן".

לפני מספר חודשים החלה חקירה סמויה ביאח"ה נגד החשוד. על פי הממצאים, נטען כי ראש העיר החשוד תקף ופגע מינית במספר נשים, אשר עם חלק מהן, נעשו המעשים תחת יחסי מרות.

חקירה ביחידת להב 433, צילום: יוסי זליגר

היום, עם המעבר לחקירה גלויה, עצרו שוטרי היחידה את ראש העיר החשוד לחקירה במשרדי להב 433 ועיכבו נוספים. קשת יובא להארכת מעצר בית משפט השלום חיפה.

תחקיר מטלטל

לפני קצת יותר מחודש התפרסמה כתבת תחקיר על מעשיו של החשוד בחדשות 12, ממנה עלה כי מספר נשים שעבדו תחת קשת בעירייה התלוננו כי פגע מינית, וכי נשים שסירבו לו נענו בשורת מעשים של התנכלויות. מקורב אליו סיפר בתחקיר כי ראש העיר ביקש ממנו לוודא שאותן נשים לא מתלוננות.

ש', עובדת עירייה לשעבר, סיפרה בתחקיר לחדשות 12: "הוא הראה לי את החדר הפנימי שלו ואת המיטה שלו. ממש כאילו התפשט, ואז הוא התחיל לעשות כל מיני דברים ו... כאילו לגעת, כל מיני דברים אינטימיים ומיניים. אני בשוק, הוא משכיב אותי על המיטה שלו. והוא נשכב מעליי, הוא חזק. אני לא יכולתי לדחוף אותו. הוא ממשיך והוא ביקש שכאילו אני אבצע בו אקט מיני. וזה היה מגעיל ודוחה. אחר כך הלכתי ופשוט הקאתי".

עו"ד עופר ברטל, המייצג את ראש העירייה מסר כי "לא נעברה כל עבירה על ידי ראש העירייה. הטענה שנעברה עבירה כלשהי ללא הסכמה היא מופרכת, והדברים נתמכים בראיות ויתבררו בהמשך. ראש העירייה משתף פעולה עם החקירה, הוא מסור מאוד לתפקידו וימשיך לשרת את תושבי העיר מיד עם חזרתו ללשכתו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...