"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מקרה חמור בבית ספר בירושלים: תלמיד בן 16 נעצר בחשד לעבירות מין בבת 12
על פי ממצאי החקירה, הצעיר הזמין את הילדה למבנה שירותים הסמוך לבית הספר ושם, ביצע בה את זממו • מעצרו הוארך ונגד החשוד צפוי כתב אישום
מקרה חמור של עבירות מין בבית ספר בירושלים (אילוסטרציה). צילום: דוד כהן-ג׳יני

מקרה חמור בבית ספר בירושלים: תלמיד בן 16 נעצר בחשד לעבירות מין בבת 12

על פי ממצאי החקירה, הצעיר הזמין את הילדה למבנה שירותים הסמוך לבית הספר ושם, ביצע בה את זממו • מעצרו הוארך ונגד החשוד צפוי כתב אישום

,עודכן
0השמעה
[object Object]

נער בן 16 נעצר בירושלים בחשד לעבירות מין חמורות בתלמידה בת 12 בבית ספר בעיר. על פי החשד הנער הציע לצעירה לבוא איתו לשירותים הסמוכים לבית ספר בירושלים במהלך שעות הלימודים, וביצע בה עבירות מין חמורות. אמש (רביעי) מעצרו הוארך ונגד החשוד צפוי כתב אישום.

בית הספר,צילום: עמי שומן (אילוסטרציה)

חקירת המעשים החמורים החלה בשבועות האחרונים בעקבות דיווח שהתקבל במשטרה על חשד לעבירות מין חמורות בתלמידת בית ספר בירושלים.

מחקירת המקרה ביחידת נוער חשיפה בימ"ר ירושלים עלה כי החשוד הזמין את הילדה (12) למבנה שירותים הסמוך לבית הספר ושם, ביצע בה את זממו.

לפני מספר ימים, החשוד נעצר על ידי בלשי ימ"ר ירושלים ומעצרו הוארך בבימ"ש. אמש, החקירה במשטרה הושלמה, גובשה נגדו תשתית ראייתית ומעצרו הוארך בבימ״ש והוגשה נגדו הצהרת תובע. בימים הקרובים, צפויה פרקליטות מחוז ירושלים להגיש נגדו כתב אישום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו