"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לעיני המצלמות: מפגין ביצע מעשה מגונה בלוחמת מג"ב
תיעוד שפרסמה המשטרה חושף מעשה מגונה לכאורה נגד לוחמת מג"ב במהלך הפגנה בירושלים • נפתחה חקירה לאיתור החשוד
חשד לביצוע מעשה מגונה בשוטרת מג"ב. צילום: .צילום מסך

לעיני המצלמות: מפגין ביצע מעשה מגונה בלוחמת מג"ב

תיעוד שפרסמה המשטרה חושף מעשה מגונה לכאורה נגד לוחמת מג"ב במהלך הפגנה בירושלים • נפתחה חקירה לאיתור החשוד

לידור סולטן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המשטרה פתחה בחקירה בעקבות תיעוד שהופץ ברשתות החברתיות, בו נראה מפגין מבצע מעשה מגונה באופן בוטה כלפי לוחמת משמר הגבול. האירוע התרחש במהלך הפגנה שהתקיימה ביום שלישי האחרון ברחוב קפלן בירושלים, סמוך לכנסת.

דוברות המשטרה

בתיעוד נראה מפר סדר שניסה להכשיל את עבודתה של לוחמת מג"ב, ואף נצמד אל גופה מאחור באופן מיני בוטה למשך זמן ממושך. המעשה הסתיים רק לאחר התערבות של לוחמת מג"ב נוספת שהדפה את המפגין.

בעקבות הסרטון, שממנו עולה חשד לביצוע עבירות של מעשה מגונה וביזוי, נפתחה חקירה בתחנת מוריה במחוז ירושלים בשיתוף עם מג"ב. החקירה מתמקדת באיתור החשוד ובחקירת מעשיו.

ניצב בריק יצחק, מפקד משמר הגבול, התייחס לאירוע ואמר: "מדובר באירוע חמור, מביש ובלתי מתקבל על הדעת. המעשה המגונה שבוצע בלוחמת מג"ב תוך כדי מילוי תפקידה תועד, נחשף לעיני הציבור, ומעורר שאט נפש".

עוד הוסיף ניצב יצחק: "אנחנו מחויבים להגן על חופש הביטוי וההפגנה, אך לא ניתן להפוך הפגנות לזירה של השפלה ותקיפה של לוחמינו. זהו קו אדום".

לדבריו, משמר הגבול ומשטרת ישראל יפעלו בנחישות לאיתור החשוד ולהבאתו לדין.

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הגיב: "הזדעזעתי לראות את התיעודים המטרידים שבהם מפגין פוגע באופן מחפיר בגופה ובכבודה של לוחמת מג"ב. הלוחמות הללו הן הבנות של כולנו, והפגיעה בהן היא חציית קו אדום. אני קורא לראשי המחאה לגנות את המעשים החמורים הללו באופן חד וברור".

מנכ״לית איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית, אורית סוליציאנו, הגיבה: "התיעוד מציג תמונה חמורה מאוד, ואנו קוראות למשטרה לאתר את המפגין ולמצות איתו את הדין. שום מחאה לא מצדיקה שימוש באלימות מינית, ואף אישה, בתפקיד או לא, לא צריכה להתמודד עם התנהגות נלוזה שכזאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...