"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רצח בפזורה הבדואית בדרום: נקבע מותה של צעירה בת 20
הצעירה סבלה מפציעות חודרות • חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום העניקו לה טיפול רפואי וביצעו בה פעולות החייאה אך נאלצו לקבוע את מותה
אירוע אלימות בפזורה הבדואית. צילום: דוברות המשטרה

רצח בפזורה הבדואית בדרום: נקבע מותה של צעירה בת 20

הצעירה סבלה מפציעות חודרות • חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום העניקו לה טיפול רפואי וביצעו בה פעולות החייאה אך נאלצו לקבוע את מותה

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צעירה בת 20 נרצחה הלילה (בין שבת לראשון) במהלך אירוע אלימות חמור בפזורה הבדואית סמוך לדימונה.

חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום העניקו לה טיפול רפואי וביצעו בה פעולות החייאה אך נאלצו לקבוע את מותה. היא סבלה מפציעות חודרות.

סבלה מפציעות חודרות ומתה מפצעיה (אילוסטרציה), צילום: דוברות המשטרה

פרמדיק יניב עובד וחובשי מד"א רון אבוטבול וירין טלקר, סיפרו: "ראינו את הצעירה שוכבת על הרצפה כשהיא מחוסרת הכרה עם פציעות קשות בגופה, ללא דופק וללא נשימה. ביצענו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות ועצרנו את הדימומים אך לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ונאלצנו לקבוע את מותה במקום".

"התעוררנו הבוקר לחדשות נוראיות. אישה בת 20 נרצחה בדם קר על ידי קרובי משפחתה רק כי לא הסכימה להתחתן עם השידוך שלה ורצתה להחליט על החיים שלה - בעצמה. העלייה המספר הנרצחות מאלימות כלפי נשים היא תוצאה של מדיניות, או יותר נכון הזנחה", אמרה טל הוכמן, מנכ״לית שדולת הנשים. "למדינה מחוייבות להבטיח את בטחונן של כל אזרחיות המדינה, בכל מקום בארץ. עד מתי נמשיך להתעורר למציאות שבה מחליטים על חייהן של נשים? למישהו יש ספק ששר לביטחון לאומי לא יכול לשמור על ביטחוננו ברבע משרה ? יש מה לעשות, רק צריך להחליט לטפל באלימות. אנחנו דורשות שמשטרת ישראל והפרקליטות ימצו את הדין עם הרוצחים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...