"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
גבר בן 78 נדקר ונפצע קשה ברמת השרון: החשוד - בנה של בת זוגו
צוותי רפואה של מד"א ואיחוד הצלה טיפלו בפצוע שנדקר ברחוב שבטי ישראל ברמת השרון • המשטרה עצרה את החשוד - בנה של בת זוגו של הפצוע • הקשיש פונה למרכז הרפואי מאיר בכפר סבא במצב קשה
אירוע דקירה (אילוסטרציה). צילום: דוברות המשטרה

גבר בן 78 נדקר ונפצע קשה ברמת השרון: החשוד - בנה של בת זוגו

צוותי רפואה של מד"א ואיחוד הצלה טיפלו בפצוע שנדקר ברחוב שבטי ישראל ברמת השרון • המשטרה עצרה את החשוד - בנה של בת זוגו של הפצוע • הקשיש פונה למרכז הרפואי מאיר בכפר סבא במצב קשה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

גבר בן 78 נדקר ונפצע היום (שני) באורח קשה באירוע אלימות ברחוב שבטי ישראל ברמת השרון. לפי הדיווחים, החשוד בדקירה הוא בנה של בת זוגו של הפצוע. משטרת ישראל הודיעה כי החשוד נעצר זמן קצר לאחר האירוע.

על פי דוברות מד"א, הדיווח על האירוע התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון בשעות הצהריים. חובשים ופרמדיקים שהגיעו למקום העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים מאיר בכפר סבא כשהוא בהכרה, אך עם פציעות חודרות בגופו ובמצב קשה.

ניידת משטרה (אילוסטרציה). החשוד נעצר,צילום: יהושע יוסף

דניאל אמזלג, פרמדיק ביחידת האופנועים של מד"א שהגיע ראשון לזירה, סיפר: "הגענו למקום במהירות וראינו גבר בשנות ה-80 לחייו בהכרה עם פציעות חודרות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה ויציב".

גם צוותי הרפואה של איחוד הצלה הגיעו למקום והעניקו סיוע לפצוע. יוסי אקלר, חובש איחוד הצלה, מסר: "מדובר בפצוע קשה שלדברי עוברי אורח נפצע כתוצאה מאלימות. הענקתי לו סיוע רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה למרכז הרפואי מאיר במצב קשה".

המשטרה פתחה בחקירת האירוע, והחשוד בדקירה נעצר. החקירה הראשונית מצביעה על רקע של סכסוך משפחתי שהסלים לאירוע אלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו