"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
גבר בן 28 נרצח באירוע אלימות באום אל פחם, הרקע ככל הנראה פלילי
צוות מד"א העניק לו טיפול רפואי ופינה אותו לבית החולים העמק, תוך כדי פעולות החייאה • חובש מד"א: "ראינו גבר שכוב על הרצפה, מחוסר הכרה עם פציעות חודרות בגופו"
מד"א (ארכיון). צילום: תיעוד מבצעי מד"א

גבר בן 28 נרצח באירוע אלימות באום אל פחם, הרקע ככל הנראה פלילי

צוות מד"א העניק לו טיפול רפואי ופינה אותו לבית החולים העמק, תוך כדי פעולות החייאה • חובש מד"א: "ראינו גבר שכוב על הרצפה, מחוסר הכרה עם פציעות חודרות בגופו"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

גבר בן 28 נפצע אנוש באירוע אלימות באום אל פחם הערב (חמישי). צוות מד"א העניק לו טיפול רפואי ופינה אותו לבית החולים העמק עם פציעות חודרות, תוך כדי פעולות החייאה. לפני זמן קצר, עדכנו כי הגבר מת מפצעיו. הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי .

מחמוד גבארין הנרצח מאום אלפחם,צילום: ללא קרדיט

חובש מד"א סמי בדראן, סיפר: "ראינו גבר בן 28 שכוב על הרצפה, מחוסר הכרה עם פציעות חודרות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל פעולות החייאה מתקדמות ועצירת דימומים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו אנוש, תוך כדי המשך פעולות החייאה".

מדוברות המשטרה נמסר כי לאחר קבלת דיווח אודות ירי לעבר אדם באום אל פחם נפתחה חקירה. חוקרי זיהוי פלילי נמצאים במקום והחלו באיסוף ראיות לצד סריקות אחר חשודים מעורבים במסגרת חקירה שנפתחה. הרקע לאירוע ככל הנראה פלילי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו