"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"לא פלילי - הייתה כוונה ברורה לפגוע": תושב ג'נין גנב רכב, פרץ מחסום בבסיס צה"ל - ופצע חייל
שוטרי מחוז מרכז עצרו שב"ח שגנב רכב מאזור ת"א, פצע חייל בשנות ה-20 לחייו באורח בינוני ופרץ מחסום בכניסה לבסיס צריפין • לאחר מרדף, הוא נעצר סמוך לצומת הקרח ברמלה • דובר צה"ל: "אין חשש לרקע לאומני"
תקרית חמורה בצריפין. שב"ח פלשתיני גנב רכב ופרץ לבסיס. צילום: השימוש נעשה בהתאם לסעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים
תקרית חמורה בצריפין

"לא פלילי - הייתה כוונה ברורה לפגוע": תושב ג'נין גנב רכב, פרץ מחסום בבסיס צה"ל - ופצע חייל

שוטרי מחוז מרכז עצרו שב"ח שגנב רכב מאזור ת"א, פצע חייל בשנות ה-20 לחייו באורח בינוני ופרץ מחסום בכניסה לבסיס צריפין • לאחר מרדף, הוא נעצר סמוך לצומת הקרח ברמלה • דובר צה"ל: "אין חשש לרקע לאומני"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

שוטרי מחוז מרכז עצרו הבוקר (שלישי) ברמלה, בתום מרדף, שוהה בלתי חוקי תושב ג'נין, שגנב רכב מאזור תל אביב, פצע צעיר בשנות ה-20 לחייו באורח בינוני ופרץ מחסום בכניסה לבסיס צריפין.

האירוע החל כאשר החשוד גנב רכב באזור תל אביב ונמלט מהמקום. במהלך מנוסתו הגיע לשער בסיס צריפין, שם פרץ את המחסום במקום ופגע בצעיר, שנפצע באורח בינוני ופונה לקבלת טיפול רפואי.

ש"ג מחנה צריפין (ארכיון),צילום: יוסי זליגר

כוחות משטרה מתחנת רמלה הוזעקו לזירה ופתחו בסריקות מבצעיות אחר החשוד והרכב הגנוב. לאחר מרדף שהתנהל באזור, נעצר החשוד סמוך לצומת הקרח ברמלה והועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

במהלך היום יובא החשוד לדיון בבית המשפט, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו. במשטרה ציינו כי מדובר באירוע חמור וכי ימשיכו בפעולות נחושות למיגור עבירות פליליות המסכנות חיי אדם.

דובר צה״ל הגיב על האירוע ומסר כי "חייל צה"ל נפצע באורח בינוני, כתוצאה מפגיעת רכב במחסום שער בסיס צריפין. החייל פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ומשפחתו עודכנה. נהג הרכב נעצר על ידי משטרת ישראל, אין חשש לאירוע פח"עי. האירוע מתוחקר".

החייל שנפצע סיפר: "פשוט פרץ רכב לבסיס. כשהוא יצא, באתי לסגור את השער, ראיתי שהוא עצר עצירה מוחלטת, החזקתי את השער, ואז הוא החליט שהוא נותן פול גז. אני לא מבין למה מגדירים את זה פלילי, ולא פח"עי, כי הייתה פה כוונה ברורה לפגוע בי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו