"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

3 חשודים נעצרו בגין מעורבות ברצח; הפענוח הביא למעצרם של 4 נוספים בפרשה אחרת

החשודים הראשונים נעצרו במעורבותם בפרשת הרצח של עמיד חלבי מאוקטובר 2024 • במהלך החקירה שבוצעה, גילו החוקרים כי אחד החשודים מעורב בפרשת נוספת, מה שהוביל להפללתם של עוד ארבעה תושבי עוספיא

,עודכן
0השמעה
עמיד חלבי, הנרצח בדאליית אל כרמל. צילום: ללא קרדיט

שלושה חשודים נעצרו בגין חשד למעורבות באירוע הרצח של עמיד חלבי מאוקטובר 2024. אחד המעורבים התגלה כחשוד בפרשה נוספת, מה שהוביל למעצרו שלו ושל ארבעה חשודים נוספים.

היחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז חוף ממחלק כוח משימה, ניהלה בחודשים האחרונים חקירה מורכבת בעקבות רצח עמיד חלבי שאירע בתאריך 23.10.24 בדליית אל כרמל, זאת בעקבות סכסוך פלילי שהתפתח בין מספר דמויות עברייניות .

שוטרי הימ"ר החלו בפעילות סמויה במהלכה הצליחו להתחקות אחר 3 דמויות של חשודים במעורבות ברצח, במסגרתו הקורבנות ישבו ברכב בזמן שמרכב אחר נפתחה לעברם אש כבדה וכתוצאה ממנה נרצח עמיד חלבי. אדם נוסף שישב עימו ברכב נפצע קשה עפ"י גורמי הרפואה.

במהלך חקירת האירוע ומעצרם של החשודים ברצח, חשפו החוקרים פרשה נוספת ופרטים חשובים, שבהמשך הביאו להפללתם של 3 חשודים אחרים תושבי עוספיא, בהם האחים עפיף שרוף (25) וסלים שרוף (20) וניר סאבא (20), בגין אירוע אחר נוסף שהתרחש בעוספיא באותו החודש.

החוקרים כעת חשפו שאותו החשוד ברצח אותו עצרו, הינו מעורב גם באירוע הנוסף שבהמשך יביא להפללתו ולכתב אישום נגדו ביחד עם ארבעה נוספים.

מדובר בירי חי והשלכת רימון שהתפוצץ לעבר בית מגורים בכפר, כאשר בדיעבד התברר לחשודים שהייתה טעות בכתובת, ובפועל הירי בוצע לעבר דירת מגורים של משפחה תמימה ונורמטיבית.

באירוע הזה, כאמור, נעצרו בסיוע כוחות משטרה ממרחב כרמל והמחוז 5 חשודים סה"כ, תושבי עוספייא, ביניהם אב ובנו, ובהמשך הוגש נגדם כתב אישום לאחר ששוטרי הימ"ר בפיקודם של רפ"ק שאדי סיאגה, מפקד כח המשימה וסגניתו פקד יפית לוי, סיימו את חקירתם והצליחו להוכיח ולבסס תשתית ראייתית נגד החשודים בביצוע מעשיהם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר