"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

ירה לעבר בית מגורים, זרק רימון - וניסה לסחוט 50 אלף שקלים

תושב טמרה בן 22 הגיע לבניין מגורים עם שני אקדחים, ירה לכל עבר והשליך רימון מאולתר • החשוד נעצר אחרי מצוד • הפרקליטות דורשת מעצר עד תום ההליכים

,עודכן
0השמעה

ירה לעבר בית וזרק רימון בניסיון לסחוט 50 אלף שקלים // דוברות המשטרה

כתב אישום חמור הוגש היום (ראשון) בבית המשפט המחוזי בחיפה נגד תושב טמרה בן 22, בגין סדרת מעשי אלימות שביצע במסגרת ניסיון לסחוט 50 אלף שקלים מתושב העיר.

על פי כתב האישום, ב-19 בדצמבר הגיע הנאשם לבניין מגורים בטמרה כשהוא חמוש באקדח טעון. הוא ירה תחילה באוויר ולאחר מכן לעבר הבניין, הדלתות והמצלמה שהייתה מותקנת על הקיר החיצוני. כשדיירי השכונה, בהם ילדים, יצאו החוצה בבהלה, שלף הנאשם שני אקדחים וירה שוב לעבר הבניין.

לפי כתב האישום, הנאשם ירה לעבר הבניין בשני אקדחים,צילום: דוברות המשטרה

באירוע נוסף, הגיע הנאשם כשהוא חבוש בקסדה והשליך רימון יד מאולתר לעבר דלת הכניסה של המבנה. במקביל, שלח הודעות איום לקורבן בהן דרש ממנו לשלם 50 אלף שקלים, ואיים כי אם לא ישלם - יירה בו.

שוטרי המחוז הצפוני פתחו בחקירה מיד עם קבלת הדיווחים, ולאחר מצוד שארך ימים הצליחו לעצור את החשוד. הפרקליטות הגישה בקשה למעצרו עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר