"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אישום: תושב אזור ביצע עבירות מין חמורות בארבע נשים - אחרי שהציג את עצמו כבעל "כוחות"
אברהם אלוק אלוך בן ה-59 מואשם בריבוי עבירות של אינוס, מעשה סדום, מעשה מגונה בנסיבות אינוס, איומים ועוד • על פי האישום, הוא הטיל מורא מוחלט על המתלוננות וניצל את אמונן בו להמשיך ולבצע את המעשים המיוחסים לו
אזיקים (אילוסטרציה). צילום: אורן בן חקון

אישום: תושב אזור ביצע עבירות מין חמורות בארבע נשים - אחרי שהציג את עצמו כבעל "כוחות"

אברהם אלוק אלוך בן ה-59 מואשם בריבוי עבירות של אינוס, מעשה סדום, מעשה מגונה בנסיבות אינוס, איומים ועוד • על פי האישום, הוא הטיל מורא מוחלט על המתלוננות וניצל את אמונן בו להמשיך ולבצע את המעשים המיוחסים לו

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פרקליטות המדינה הגישה לפני זמן קצר לבית המשפט המחוזי ת"א-יפו כתב אישום נגד אברהם אלוק אלוך (59) מאזור, אשר ביצע עבירות מין חמורות כלפי ארבע מתלוננות, תחת מצג כוזב לפיו הינו בעל כוחות ויכול לסייע להן.

כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד גילת האברד מפרקליטות מחוז ת"א (פלילי), מייחס לנאשם ארבעה אישומים בגין ביצוע ריבוי עבירות של אינוס, מעשה סדום, מעשה מגונה בנסיבות אינוס, איומים ועוד.

הפרקליטות מבקשת לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת המעצר צוין, כי הנאשם הטיל מורא מוחלט על המתלוננות וניצל את אמונן בו וב"כוחותיו" כדי להמשיך ולבצע את המעשים החמורים המיוחסים לו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...