"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פרשת ההדלפות ל"בילד": דובר בלשכת רה"מ נחקר באזהרה בלהב 433
פרשת הדלפת המסמכים המסווגים לעיתון הגרמני "בילד" מתרחבת • גם יועצו של רה"מ, יונתן אוריך, הגיע להשלמת חקירה • החקירה החדשה נפתחה בעקבות דרישת הפרקליטות
להב 433 (ארכיון, אילוסטרציה). צילום: גדעון מרקוביץ

פרשת ההדלפות ל"בילד": דובר בלשכת רה"מ נחקר באזהרה בלהב 433

פרשת הדלפת המסמכים המסווגים לעיתון הגרמני "בילד" מתרחבת • גם יועצו של רה"מ, יונתן אוריך, הגיע להשלמת חקירה • החקירה החדשה נפתחה בעקבות דרישת הפרקליטות

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מקורב נוסף מלשכת רה"מ מסר היום (שני) עדות באזהרה במשרדי יאח״ה בלהב 433 בעניין פרשת הדלפת המסמכים המסווגים לעיתון הבילד הגרמני.

שוחרר למעצר בית קצין המילואים שחשוד בפרשת הדלפת המסמכים המסווגים (ארכיון),צילום: מרקו

מדובר בהשלמת חקירה שדרשה הפרקליטות - זאת לאור אינדיקציה שהנחקר ידע על קיומו של המסמך. גםיונתן אוריך, יועצו של ראש הממשלהבנימין נתניהו, הגיע היום להשלמת חקירתו שהחלה בחודש נובמבר.

כזכור, ביום חמישי האחרוןשוחרר נגד המילואים ארי רוזנפלדלמעצר בית. רוזנפלד, שהיה מוכר בכינוי "הנגד א'" - זאת לאחר שבית המשפט המחוזי בתל אביב קבע כי אין מניעה למעצרו בביתו. ההחלטה התקבלה בעקבות עמדת שירות הביטחון הכללי ותסקיר מבחן, לצד בקשת הפרקליטות. תנאי השחרור כוללים הפקדת ערבות בסך 50 אלף שקלים, מחציתה מראש והיתרה בתוך שבעה ימים, וכן איסור יצירת קשר עם המעורבים בפרשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו