"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עשרות אקדחים ורובי קרב נתפסו בפשיטה על רכב בעפולה, שלושה נעצרו

תושבי זרזיר נעצרו כשברכבם נמצאו אקדחים, רובי M16 וקלצ'ניקוב • המעצר בוצע בפעילות משולבת של יחידת הגבולות ותצפיות צה"ל • המשטרה: "חלק מהמאבק המקיף בתופעת הנשק הבלתי חוקי"

,עודכן
0השמעה
חשוד שנעצר בפשיטה בעפולה. צילום: דוברות המשטרה

במבצע משולב עם תצפיות צה"ל מחטיבת הבקעה והעמקים נתפסו ביום שישי 38 כלי נשק שהוברחו לישראל, בהם 34 אקדחים ו-4 רובים מסוג קלצ'ניקוב ו-M16.

38 אקדחים ורובים נתפסו בפעילות משטרתית בעפולה| דוברות המשטרה

לוחמי היחידה זיהו שני כלי רכב חשודים בעיר עפולה. בפעילות מהירה נעצרו שלושה חשודים, תושבי זרזיר, ובחיפוש ברכבם נמצא מצבור הנשק הגדול.

מבצע משולב. הכוח שביצע את הפשיטה בעפולה,צילום: דוברות המשטרה

"יחידת הגבולות נמצאת בחוד החנית של המאבק בהברחות נשק מגבולות ירדן, סוריה, לבנון ושטחי הרשות הפלשתינית", אמר מפקד היחידה, רפ"ק אלעד בן לולו. "הלוחמים שלנו פועלים במארבים ופעילות מבצעית שוטפת לסיכול הברחות של נשק וסמים".

האמל"ח שנתפס ברכב בעפולה,צילום: דוברות המשטרה

במשטרת ישראל מדגישים כי פעילות היחידה היא חלק מהמאבק הכולל של המשטרה בתופעת הנשק הבלתי חוקי, שהפכה לאחד האתגרים המרכזיים בשמירה על ביטחון הציבור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר