"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר שסירבה להתייצב: מאי גולן נחקרה באזהרה בחשד למעורבותה בתאונה בת"א

לפי החשד, פגעה גולן ברוכב אופנוע בתל אביב בשנת 2020 • השרה שוחררה לאחר החקירה לביתה

,עודכן
0השמעה
השרה מאי גולן. צילום: מארק ישראל סלם

לאחרשסירבה להתייצב:השרה לשוויון חברתי וקידום מעמד האישה, מאי גולן, התייצבה היום (שלישי) לחקירה באזהרה בעניין התאונה שבה, לפי החשד, פגעה ברוכב אופנוע בתל אביב בשנת 2020. גולן שוחררה לאחר החקירה לביתה.

רוכב האופנוע נפצע באורח קל, לא התפנה בזמן התאונה לבית החולים וככל הנראה לאחר כמה שעות הגיע למיון, ולאופנוע נגרם נזק. במסגרת החקירה נבדק חשד שגולן ביצעה עבירת תנועה חמורה - ובכוונת החוקרים לוודא באיזה אור ברמזור נכנסו לצומת גולן ורוכב האופנוע. החוקרים לא הצליחו להגיע למסקנות ברורות - ולכן זימנו אותה לחקירה.

התיק נסגר תחילה בטענה לחסינות פרלמנטרית, הוא נפתח מחדש בעקבות ערר שהגיש רוכב האופנוע הנפגע. תיק החקירה נסגר בעבר מכיוון שהמשטרה סברה שלגולן חסינות פרלמנטרית ורוכב האופנוע הגיש ערר על כך, וכעבור כמה חודשים הוחלט לקבל את הערר ולפתוח את תיק החקירה מחדש. מאז גולן זומנה להיחקר, ודחתה את ההגעה. בשבוע שעבר זומנה שוב לחקירה במחוז תל אביב, אך שוב נמנעה מלהגיע בגלל אילוצי לו"ז, לטענתה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר