"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תיעוד

בחשד לאחזקת קוקאין: נעצר העבריין מפרשת "חתונת הדמים" - שניצל משני חיסולים

חקירה נפתחה נגד ירין ביטון, בנו של ראש ארגון הפשע מאור עקיבא, לאחר שבחיפוש בביתו נמצא לפי החשד קילוגרם קוקאין. במשטרה מציינים כי מדובר בעבריין בכיר שהיה מעורב בפרשת "חתונת הדמים" המפורסמת, וניצל בחודשים האחרונים משני ניסיונות חיסול, כשהאחרון בהם הסתיים במותו של נער בן 16."

,עודכן
0השמעה
היעדים לחיסול בגן שמואל: ירין ביטון ואבי ביטון. צילום: מישל דוט קום

העבריין מפרשת "חתונת הדמים", שניצל לאחרונה משני ניסיונות חיסול, נעצר בחשד לאחזקת קילוגרם קוקאין.

העבריין מפרשת "חתונת הדמים" נעצר בחשד לאחזקת קילוגרם קוקאין // דוברות המשטרה

שוטרי מחוז חוף עצרו את ירין ביטון, בן 27 מאור עקיבא, המוגדר עבריין בכיר ובנו של ראש ארגון הפשע אבי ביטון. לפי החשד, בחיפוש שנערך בביתו נמצא קילוגרם של סם קוקאין. ביטון הכחיש כי הסם שלו אך מעצרו הוארך בבית משפט השלום בחדרה בארבעה ימים.

שמם של ירין ואביו אבי עלה לכותרות לפני שמונה שנים, בפרשת "חתונת הדמים" בפרדס חנה, שבה נדקר למוות צעיר. באירוע ההוא התפתח קטטה בין ירין ואחיו לבין הצעיר ולמקום הגיע אבי. לפי החשד, אבי לקח סכין מהמטבח ודקר את הצעיר. בסופו של דבר נחתם הסדר טיעון עם השלושה. אבי נידון לשש שנות מאסר בגין הריגה, האח לחמש שנות מאסר בגין הריגה וירין נידון לשלוש שנות מאסר בגין סיוע בעבירה.

אירוע הירי בצומת גן שמואל שבו נרצח הנער טוביה בנעים ז"ל,צילום: לפי 27א

ירין ניצל משני ניסיונות התנקשות כשהאחרון ביניהם התרחש באוגוסט אשתקד כאשר ירי נפתח לעבר רכב בו היו ירין ואביו אבי וצעיר נוסף. ירין ואבי נפצעו קשה והצעיר, נער בן 16 מאולגה, נרצח.

מחומרי החקירה עלה כי במהלך החתונה התפתחה קטטה בתוך המסעדה. הקטטה גלשה אל מחוץ למסעדה ובשיאה דקר אבי ביטון את אלמוג פדל בן ה-21 מפרדס חנה למוות בסכין. הוא נדקר בפלג גופו התחתון חמש פעמים שהביאו למותו כתוצאה מאיבוד דם. בזירה נמצאה סכין נוספת. על חתן האירוע, ירין, נגזרו שלוש שנות מאסר בפועל שאותן ריצה בתקופת מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר