"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ראש הסגל בלשכת נתניהו צחי ברוורמן הגיע לחקירה בלהב 433
על פי החשד, ברוורמן השיג תיעוד אינטימי של קצין והציג אותו בפני גורמים בלשכת ראש הממשלה • במקביל, בעודו מחזיק בתיעוד זה, פנה ברוורמן אל הקצין במזכירות הצבאית וביקש לקבל את התכתובות מליל 6 באוקטובר ומהשעות הראשונות שלאחר מתקפת חמאס ב-7 באוקטובר
צחי ברוורמן. צילום: ללא קרדיט

ראש הסגל בלשכת נתניהו צחי ברוורמן הגיע לחקירה בלהב 433

על פי החשד, ברוורמן השיג תיעוד אינטימי של קצין והציג אותו בפני גורמים בלשכת ראש הממשלה • במקביל, בעודו מחזיק בתיעוד זה, פנה ברוורמן אל הקצין במזכירות הצבאית וביקש לקבל את התכתובות מליל 6 באוקטובר ומהשעות הראשונות שלאחר מתקפת חמאס ב-7 באוקטובר

איציק סבןאמיר אטינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ראש הסגל בלשכת נתניהו, צחי ברוורמן, צפוי להיחקר היום (חמישי) בלהב 433 בחשד למעורבותו בפרשת שיפוץ הפרוטוקלים במשרד רה״מ.

נתניהו וצחי ברוורמן. (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

כזכור, הפרשה החלהמפנייה של המזכיר הצבאי אבי גיל ליועמ״שיתבטענה כי יש חשש לניסיון של ברוורמן לקבל רישומי שיחות ופרטוקולים מליל השישי באוקטובר ועד אחרי מתקפת חמאס.

לפי החשש שהעלה אבי גיל בתלונה שהגיע לרמטכ״ל ולפרקליטות הצבאית, יש חשש כי ברוורמן החזיק תיעוד רגיש ואינטימי על קצין בכיר במזכירות הצבאית בזמן שהוא ביקש ממנו את אותן פרוטוקולים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...