"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אעשה לכם פיגוע ביחידה": עצור איים בפגיעה בלוחמי כליאה בבית המעצר במרכז הארץ

תושב לוד שעצור בבית מעצר במרכז הארץ ביקש להשתמש בשירותים בדרכו לביקור משפחות • במעשה מכוון ופרובוקטיבי, השתמש בדגל ישראל שהיה מוצב במקום כדי לנגב את פניו • לאחר שהביקור בוטל והוא הוחזר לתא, החל להשתולל ולקלל את סגל בית המעצר ואף לאיים בפגיעה פיזית בהם

,עודכן
0השמעה
איים וביזה את סמל המדינה בבית המעצר (אילוסטרציה). צילום: אורן בן חקון

אירוע חמור של ביזוי סמלי המדינה ואיומים כנגד סגל שירות בתי הסוהר התרחש השבוע בבית המעצר במרכז הארץ.

תיעוד: ביזו את בית המשפט והעלו לטיקטוק (ארכיון)

העצור, תושב לוד, ביקש להשתמש בשירותים בדרכו לביקור משפחות. לאחר מכן, במעשה מכוון ופרובוקטיבי, השתמש בדגל ישראל שהיה מוצב במקום כדי לנגב את פניו.

בתגובה למעשה החמור, לוחמי הכליאה החזירו את העצור לתא ההמתנה. שם החריף את התנהגותו, החל להשתולל ולקלל את סגל בית המעצר ואף לאיים בפגיעה בלוחמי הכליאה: "אעשה לכם פיגוע ביחידה המרכזית".

בית מעצר (אילוסטרציה),צילום: משה שי

בעקבות חומרת האירוע בוטל ביקור המשפחה המתוכנן, העצור נשפט משמעתית והחל כנגדו הליך פלילי. משירות בתי הסוהר נמסר כי הם פועלים באפס סובלנות כנגד כל גילוי של אלימות ואיומים כלפי לוחמי הכליאה, ופגיעה בסמלי המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר