"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מזומן וחפצים חשודים: 222 אלף שקלים נתפסו ברכבו של חשוד בטובא זנגרייה

הפשע חוגג: תושב ואדי סלאמה בן 21 נעצר שברשותו מעטפות עם מאות אלפי שקלים • במסגרת הפעילות הוחרמו והושבתו מספר כלי רכב וביניהם אופנועים וטרקטורונים

,עודכן
0השמעה
רכב שנתפס על ידי המשטרה. צילום: דוברות המשטרה

משפחות הפשע בצפון:כוחות המשטרה זיהו ביום שישי האחרון שני חשודים שהעבירו ביניהם חפצים בין רכביהם במרחב טובא זנגרייה.

הכוחות נפרסו מסביב למקום ועצרו את שניהם. אחד העצורים הוא תושב ואדי סלאמה בן 21, וברכבו אותרו מעטפות עם 222 אלף שקלים.

מעטפות עם 222 אלף שקלים,צילום: דוברות המשטרה

במהלך הפעילות, התמקדו הכוחות גם באכיפה כנגד רכבי שטח ואופנועים, שנמצאו מעורבים במספר אירועים פליליים באזור. בסיכום המבצע, נתפסו לצורך השבתה מספר כלי רכב, ביניהם אופנועים, רכבי שטח וטרקטורונים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר