"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: בן 79 ביצע עבירות מין באם ובתה שביקשו ברכה

המעורבים בפרשה פונו מביתם בצפון לחיפה • החשוד נעצר לחקירה והיום יובא להארכת מעצר

,עודכן
0השמעה
נפגעת תקיפה מינית (אילוסטרציה). צילום: .

תושב חיפה בן 79, שפונה מביתו מהצפון, נעצר אתמול (חמישי) בחשד לביצוע אונס ועבירות מין באם ובבתה הקטינה, שהגיעו לקבל ממנו ברכה ועזרה.

החקירה נפתחה בתחילת השבוע לאחר קבלת דיווח אודות חשד לביצוע אונס ועבירות מין כלפי אישה כבת 30 מפונה מהצפון. לפי החשד, הגבר אנס אותן וביצע בשתיים ועבירות מין במשך כשנתיים עת היו תושבי יישוב בצפון.

עוד עולה מהחקירה הראשונית כי המעשים המשיכו גם לאחר שהחשוד והקורבן פונו מביתם בצפון ועברו להתגורר בחיפה, ולא זו בלבד אלא שהמעשים כך על פי החשד המשיכו גם כלפי בתה הקטינה.

משטרת חיפה,צילום: הרצי שפירא

שוטרי משטרת חיפה ביצעו פעולות חקירה מהירות ואמש איתרו את החשוד, הגיעו אליו ועצרו אותו לחקירה בתחנה בגין עבירות אלו. גם אשתו נעצרה לחקירה ובסיומה חקירתם נכלאו. היום, בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה, תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית משפט השלום בחיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר