"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לינץ' עם גרזנים: אזרחי אריתריאה יואשמו ברצח מתנגד משטר בת"א
כחודש אחרי התקיפה הקטלנית במסגרת עימותים בין תומכי ומתנגדי המשטר, הודיעה המשטרה כי עצרה ארבעה נתינים זרים שיואשמו ברצח שאירע בדרום תל אביב • כתב האישום נגד הארבעה יוגש בימים הקרובים
תיעוד: רצח האריתראי בתל אביב. צילום: דוברות המשטרה

לינץ' עם גרזנים: אזרחי אריתריאה יואשמו ברצח מתנגד משטר בת"א

כחודש אחרי התקיפה הקטלנית במסגרת עימותים בין תומכי ומתנגדי המשטר, הודיעה המשטרה כי עצרה ארבעה נתינים זרים שיואשמו ברצח שאירע בדרום תל אביב • כתב האישום נגד הארבעה יוגש בימים הקרובים

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

היחידה המרכזית של מחוז תל אביב במשטרה הודיעה הבוקר (שני) על פענוחרצח אזרח אריתריאה בדרום תל אביב בחודש שעבר. ארבעה תומכי המשטר יואשמו בימים הקרובים במעשה.

דוברות המשטרה

בתחילת חודש יולי, ברחוב ההגנה בעיר, התקבל דיווח על קטטה המונית בין נתינים זרים מאריתריאה על רקע פוליטי של מתנגדי ותומכי המשטר. הסכסוך הפוליטי מהווה מקור לאירועי אלימות רבים, ובמהלך הקטטה שלוותה בשימוש בסלעים, מוטות ברזל, גרזנים וסכינים, נפצעו שבעה מעורבים, ונתין אריתריאי נוסף הותקף באכזריות על ידי ההמון ברחוב תדהר, ובהמשך נקבע מותו.

חקירת הרצח הוטלה כאמור על היחידה המרכזית של מחוז תל אביב, ובפעולות חקירה מהירות אותרו ונעצרו ארבעת החשודים כבני 30. החוקרים הצליחו לגבש תשתית ראייתית נגד המעורבים, ואתמול הוגשה לבית המשפט הצהרת תובע על הכוונה להגיש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.

פוענח רצח הנתין הזר שהתרחש בת״א בחודש שעבר %2F%2F דוברות המשטרה

גורם במשטרת מחוז תל אביב אמר לאחר הרצח: "בכל זמן נתון יש מתח רב בין קבוצות מתנגדי המשטר למצדדי המשטר, וכל הוויכוח הזה נעשה כאן בתל אביב הרחק ממדינתם".

הגורם ציין אז כי באופן קבוע יש התקהלויות של הקבוצות השונות. "מספיק שקבוצה אחת תזהה מישהו מהקבוצה השנייה, ובין רגע זה יכול להפוך לקטטה רבת משתתפים שבה משליכים אבנים, ברזלים ומכל הבא ליד אחד לעבר השני".

כאמור, לאחר חקירה מאומצת, חוקרי היחידה הצליחו לגבש תשתית ראייתית נגד החשודים ואתמול הפרקליטות הגישה הצהרת תובע, לקראת הגשת כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...