"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בחשד לעבירות מין בעובדת: ראש מועצה לשעבר עוכב לחקירה

שוטרי היחידה הארצית לחקירות הונאה הגיעו לביתו של החשוד ועצרו אותו להמשך חקירה • בהתאם לממצאיה יוחלט על המשך מעצרו

,עודכן
0השמעה
בעקבות התפתחויות משמעותיות בחקירה, זומן ראש העיר ועוכבו חשודים נוספים לחקירה במשרדי היחידה, לה"ב 433. צילום: יוסי זליגר

ראש מועצה לשעבר נעצר הבוקר (ראשון) לחקירה בחשד לביצוע עבירות מין בעובדת המועצה. היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433 פתחה בחקירה נגד החשוד ועיכבה אותו לחקירה.

המשטרה הגיעה לביתו של החשוד בשעות הבוקר המוקדמות, ביצעו חיפוש במקום ועיכבו אותו לחקירה במשרדי היחידה. על פי החשד, ראש המועצה לשעבר ביצע עבירות מין ופגע בעובדת המועצה.

בשעות אחר הצהריים צפוי החשוד להיות מובא לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון. ההחלטה על המשך מעצרו תתקבל בהתאם לממצאי החקירה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר