"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסנגור והמשטרה סיכמו: מאמן הכדורגל שדרס את המפגינים שוחרר למעצר בית
חיים סירוטקין היה אמור להישאר במעצר לפחות עד מחר ב-12:00 • עם זאת, במשטרה העריכו את מסוכנותו והחליטו כי ניתן יהיה לשחררו

Loading...

דריסת המפגינים בתל אביב // צילום: איתי רזיאל

פרסום ראשון

הסנגור והמשטרה סיכמו: מאמן הכדורגל שדרס את המפגינים שוחרר למעצר בית

חיים סירוטקין היה אמור להישאר במעצר לפחות עד מחר ב-12:00 • עם זאת, במשטרה העריכו את מסוכנותו והחליטו כי ניתן יהיה לשחררו

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הקדים לפחות ביממה:חיים סירוטקין, כדורגלן העבר שדרס מפגינים בתל אביב בסוף השבוע, שוחרר הערב (חמישי) למעצר בית בתנאים מגבילים. כך נודע ל"ישראל היום". השופט יגאל נמרודי, קיבל את ההסכמות אליהן הגיע הסנגור עו"ד שמשון וייס עם המשטרה והורה על שחרור למעצר בית בן עשרה ימים.

המשטרה הביאה הערב את סירוטקין לבית המשפט, שם אמר נציג המשטרה כי אומנם המעצר הוא עד מחר בשעה 12:00.

מעצר בית של 10 ימים. חיים סירוטקין, צילום: יהושע יוסף

עם זאת, במהלך היום ובהתאם לשיקולים של התפתחות החקירה, בשעות אחר הצהריים המאוחרות ביחד עם הפרקליט המלווה בתיק, הוחלט שבשלב זה כדי לאיין את המסוכנות של החשוד, ניתן יהיה להסתפק בשחרורו בתנאים מגבילים, קרי למעצר בית ללא פיקוח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...