"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סטרה, משכה וכופפה זרועות: בחשד להתעללות בחסרי ישע - נעצרה מנהלת גן בת 51 מחולון

מצפייה בסרטונים עולה כי היא הטיחה פעוט על גבי כיסא, הרביצה לאחר ובאירוע נפרד סובבה בכוח זרוע של תינוק שהרימה מהרצפה • משרד החינוך הוציא צו הפסקה מנהלי לגן לתקופה של 60 יום • בית המשפט האריך את מעצרה עד ליום ראשון הקרוב

,עודכן
0השמעה
גן ילדים (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

שוטרי תחנת חולון עצרו לפני זמן קצר (שלישי) מנהלת גן בחשד להתעללות. בעקבות החקירה, משרד החינוך הוציא צו הפסקה מנהלי לגן, לתקופה של 60 יום. היא נחקרה בתחנת חולון ובית המשפט האריך את מעצרה עד ליום ראשון הקרוב.

חמש שנים נגזרו על הגננת המתעללת מבאר שבע (ארכיון)

מצפייה בסרטונים עלה כי באחד הימים לקחה מנהלת הגן פעוט והטיחה אותו על גבי כיסא כדי שישב עליו. פעם אחרת, השכיבה תינוק שניסה להירדם והחלה לטפוח על גבו. בהמשך הטפיחות הלכו והתחזקו וממה שעולה מהסרטונים, הגיעו עד לכדי מכות אגרסיביות. באירוע נפרד נצפתה מנהלת הגן סוטרת לשתי לחייו של פעוט. במקרה אחר משכה פעוט בידו כשהרימה אותו מהרצפה, וסובבה בתוך כך את זרועו.

מצפייה בסרטונים התחזק החשד לעבירות

בבית המשפט אמר נציג המשטרה כי התלונה התקבלה ממשרד החינוך בעיר לאחר שהנושא הובא לידיעתם על ידי מספר הורים בגן. בהתאם לכך הוצא צו חיפוש ונתפס מכשיר DVR. מצפייה בסרטוני האבטחה התחזק החשד לעבירות המיוחסות, בהתאם לכך נעצרה החשודה, נחקרה, והוטחו בה סרטונים בהם היא נצפית מבצעת את העבירות כלפי הפעוטות.

גן ילדים (אילוסטרציה),צילום: ללא

החשודה מסרה את גרסתה על חלק מהאירועים והשיבה כי במצלמות האירועים נראים חמורים מכפי שהם בפועל. בחלק מהשאלות שמרה על זכות השתיקה.

הסנגור ביקש לשחררה ממעצר מאחר ומדובר באישה מבוגרת ללא עבר פלילי. "לעצור אותה לשים אותה יהיה לשים אותה יחד עם עבריינים אמיתיים," אמר. "אני לא מכחיש את האירועים, אך לא ראיתי את ההקלטות המדוברות. אם חושבים בהיגיון, הרי מרשתי מסוכנת לפעוטות בלבד ואין לה דרך לשבש את תיק החקירה. אסכים להרחקה במקום הארכת המעצר".

ניידת משטרה (אילוסטרציה),צילום: גדעון מרקוביץ'

השופטת רוית פלג בר דיין, שהאריכה את מעצרה בשישה ימים, ציינה בהחלטה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות על ידה ומהסרטונים ניתן ללמוד על מסכת אירועים המחזקת את החשדות נגדה להתעללות פיזית בחסרי ישע.

ממשטרת ישראל נמסר כי "לאחר חקירה מאומצת ועיבוד של מאות שעות של הקלטות וידאו מהגן, חוקרי מחלק משפחה של משטרת חולון עצרו חשודה בחשד להתעללות פיזית ונפשית בחסר ישע על ידי אחראי, שהיא מנהלת הגן, תושבת חולון בת 51".

"בהמשך למעצרה בחשד להתעללות, היום סייעת הובאה לחקירה במשטרת חולון. בסיומה של חקירת החשודה תושבת ת"א בת 51, הוחלט לעצרה ומחר היא תובא לביהמ"ש להארכת מעצר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר