"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד: הטריד מינית קטינים בכותל המערבי
נער בן 20 נעצר בחשד שביצע מעשים מגונים בקטינים בשירותים של רחבת הכותל המערבי • החשוד הובא לדיון בבית המשפט ומעצרו הוארך
מעשים מגונים בשירותים של רחבת הכותל. צילום: אורן בן חקון

חשד: הטריד מינית קטינים בכותל המערבי

נער בן 20 נעצר בחשד שביצע מעשים מגונים בקטינים בשירותים של רחבת הכותל המערבי • החשוד הובא לדיון בבית המשפט ומעצרו הוארך

יורי ילון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במקום הקדוש ביותר ליהודים:משטרת ישראל עצרה אמש (שלישי) נער בן 20 אשר על פי החשד, ביצע מעשים מגונים והטריד נערים באופן מיני בשירותים של מתחם רחבת הכותל המערבי בירושלים.

הכותל המערבי, הר הבית וכיפת הסלע, צילום: אורן בן חקון

החקירה החלה אמש על ידי משטרת מרחב דוד בירושלים, לאחר דיווח שהתקבל במשטרה בחשש למעשים מגונים בשירותים הנמצאים ברחבת הכותל. בדיווח נטען כי החשוד הציץ מספר רב של פעמים לקטינים בתאי השירותים.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...