"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: כנופיית אופנוענים בהרצליה נמלטה משוטרים שאיימו עליהם בנשק
שוטר הצליח לרתק לרצפה את אחד מהאופנוענים באיומי אקדח - ואז החשוד נמלט • תושבים: "חושבים פעמיים אם לצאת מהבית" • היום עצרה המשטרה את אחד החשודים - בן 21, תושב רחובות

Loading...

צילום: מצלמות אבטחה

צפו: כנופיית אופנוענים בהרצליה נמלטה משוטרים שאיימו עליהם בנשק

שוטר הצליח לרתק לרצפה את אחד מהאופנוענים באיומי אקדח - ואז החשוד נמלט • תושבים: "חושבים פעמיים אם לצאת מהבית" • היום עצרה המשטרה את אחד החשודים - בן 21, תושב רחובות

אבי כהןירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אירוע חריג בהרצליה:המשטרה עצרה היום (שלישי) צעיר בן 21, תושב רחובות, אשר על פי החשד היה חלק מכנופיית אופנוענים שהתעמתו אמש עם שוטרים בהרצליה.

שוטרי משטרת גלילות התעמתו אתמול בלילה עם הכנופיה, אולם אלה הצליחו לברוח. השיא היה כאשר שוטר הצליח לרתק אחד מהם באיומי אקדח - ואז החשוד נמלט. באותו הרגע השוטר נראה חסר אונים לחלוטין. אחד הקטנועים נתפס.

הכל החל סמוך לשעה 03:00. אחת השכנות הזעיקה את השוטרים לשמע הרעשים ששמעה. השוטרים, שהגיעו לחניון הבית, הפתיעו את שני הקטנועים שעליהם היו ארבעה חשודים. השוטרים שלפו את נשקם האישי והחלו לאיים על החשודים, אולם אלה לא התרשמו יותר מדי מהשוטרים ושני האופנועים נמלטו מהמקום, תוך שהם דוחפים את השוטרים ומשאירים מאחור את אחד מחבריהם.

תיעוד האירוע, צילום: מצלמות אבטחה

השוטרים הצליחו לעכב את אותו חשוד באיומי נשק, כאשר אחד מהם נשאר עימו, אולם הוא לא הצליח לאזוק אותו וזה השתחרר ממנו ולמרות הנשק של השוטר ברח מהמקום.

השכנה סיפרה ל"ישראל היום": "באופן כללי הרבה פעמים שומעים את רעש המרוצים ובסיבובים שהם עושים בשכונה, על רכבים ואופנועים. יש מכת גניבות, ובטח על רקע התקופה הנוכחית תחושת הפחד מתעצמת. אין לאן לברוח, זה בכל מקום, במרכז הארץ, בלב המוגן ובבועה 'שלא ניתן לחדור אותה'. אנחנו בהרצליה צריכים לחשוב פעמיים אם לצאת מהבית ואיך לשמור על הילדים. מפחיד מאוד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...