"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הירי בתושב הנגב ברתמים: המשטרה משכה את כתב האישום נגד הפורצים
חוקרי המשטרה העריכו מחדש את האישום נגד שניים מהפורצים הבדואים שחברם נהרג והחליטו לחזור בהם מכתב האישום • בהודעת המשטרה נכתב: "על מנת לאפשר המשך חקירת האירוע והגעה לחקר האמת ללא חשש לשיבוש מהלכי משפט בחשיפת חומרי חקירה, התביעה תחזור בה"
אחד החשודים שחדרו לרתמים נורה ומת מפצעיו - ג'ומעה דנפירי ז"ל. צילום: ללא

הירי בתושב הנגב ברתמים: המשטרה משכה את כתב האישום נגד הפורצים

חוקרי המשטרה העריכו מחדש את האישום נגד שניים מהפורצים הבדואים שחברם נהרג והחליטו לחזור בהם מכתב האישום • בהודעת המשטרה נכתב: "על מנת לאפשר המשך חקירת האירוע והגעה לחקר האמת ללא חשש לשיבוש מהלכי משפט בחשיפת חומרי חקירה, התביעה תחזור בה"

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המשטרה חזרה בה היום (שני) מכתב האישום שהגישה נגד שני נערים שחדרו בתחילת החודש ליישוב רתמים. במהלך החדירה ליישוב, חברם של הנערים ג'ומעה אלדנפירי (18) שהיה עימם נורה למוות על ידי חבר מכיתת הכוננות של היישוב.

בהודעת המשטרה נכתב כי "התביעה המשטרתית הגישה כתב אישום נגד שני קטינים בגין ביצוע עבירות עוון שבסמכותה וזאת לאחר עיון בראיות והערכה כי קיים סיכוי סביר להרשעתם. כידוע, לאחר הגשת כתב האישום מחויבת המאשימה להציג את כלל חומרי החקירה לנאשמים".

היישוב רתמים בנגב, צילום: ליאור מזרחי

"בתיק זה, בשל צרכי החקירה הנמשכת המתייחסת לאירוע בכללותו, בוצעה הערכה מחודשת עם כלל גורמי האכיפה הרלבנטיים והוחלט שעל מנת לאפשר המשך חקירת האירוע והגעה לחקר האמת ללא חשש לשיבוש מהלכי משפט בחשיפת חומרי חקירה, התביעה תחזור בה מכתב האישום תוך שהיא תוכל בעתיד לשקול הגשה מחודשת שלו".

על פי גרסתה הראשונית של המשטרה, במהלך תחקור המעורבים במקום, אחד החשודים בשם ג'ומעה דנפירי ביקש מחבר כיתת הכוננות להתקרב אליו, קרע את האזיקון שהוצמד לידו ושלף סכין מכיסו. חבר כיתת הכוננות, שזיהה את הסכנה, ירה לעברו באמצעות אקדחו האישי שהחזיק ברישיון וניטרל את החשוד במקום. כעת המשטרה חוזרת בה מכתב האישום, מה שמעלה את השאלה לגבי נסיבות הריגתו של דנפירי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...