"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שוחררה מהכלא בעסקת החטופים - וניסתה להסתנן לארץ עם ת"ז מזוייפת

מדובר בחשודה בת 21, תושבת ׳בית עו׳ר׳ אשר מזוהה עם חמאס • נעצרה בחודש אוקטובר האחרון בגין השתתפות בהפרות סדר במהלכן יידתה אבנים לעבר כוחות הבטחון • נתפסה לאחר ששוטרי מג"ב עצרו את רכבה לביקורת והציגה להם תעודת זהות כחולה אשר אינה שייכת לה

,עודכן
0השמעה

הצעירה שנעצרה אחרי ששוחררה בעסקת חטופים // דוברות שב"ס

לוחמי מג״ב עוטף ירושלים עצרו שוהה בלתי חוקית שהתחזתה לאזרחית ישראלית בניסיון לחדור לשטח המדינה - החשודה שוחררה בעסקת החטופים האחרונה

ביום שישי האחרון, פעלו לוחמי משמר הגבול בגזרת עוטף ירושלים יחד עם לוחמי המעברים במעבר ׳א-זעיים׳, במהלך הפעילות עצרו הכוחות רכב חשוד לבדיקה. ובמסגרתה הבחינו הלוחמים בחשודה אשר מזדהה באמצעות תעודת זהות ישראלית אשר אינה שייכת לה.

מחסום צבאי (ארכיון),צילום: ללא

במהלך הבדיקה שביצעו הכוחות בשטח, הובן כי מדובר בחשודה אשר מזוהה עם חמאס ונעצרה בחודש אוקטובר האחרון על ידי לוחמי מג״ב, בגין השתתפות בהפרות סדר בהן הגיעה רעולת פנים ויידתה אבנים לעבר כוחות הבטחון, במסגרתן נורתה ברגלה על ידי לוחמי מג״ב.

בנוסף לכך, בחקירתה עלה כי היא מזוהה עם החמאס והעלתה תיעודים בהם עודדה ותמכה במתקפת הטרור של ה-7 באוקטובר ואף שוחררה מהכלא במסגרת הפעימה החמישית של עסקת החטופים.

החשודה בת 21, תושבת ׳בית עו׳ר׳ נעצרה והועברה לחקירה באגף החקירות והמודיעין של עוטף ירושלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר