"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: שוחרר ממעצר - ומייד נעצר שוב
תושב פתח תקווה תועד גונב מרשת פארם, נעצר, שוחרר בתנאים מגבילים - וחזר לסורו מהר מאוד • צפו

Loading...

צילום: דוברות המשטרה

תיעוד: שוחרר ממעצר - ומייד נעצר שוב

תושב פתח תקווה תועד גונב מרשת פארם, נעצר, שוחרר בתנאים מגבילים - וחזר לסורו מהר מאוד • צפו

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נתפס על חם פעמיים:תושב פתח תקווה (27) תועד גונב ברשת פארם בתל אביב ביום שני שעבר. הוא נעצר, נחקר ושוחרר בתנאים מגבילים. נראה שזה לא הרתיע אותו, שהרי לא עבר זמן רב עד שהוא נעצר שוב.

תיעוד הגניבה, צילום: דוברות המשטרה

בסמוך לשחרור החשוד, התקבל במשטרה דיווח על חטיפת טלפון נייד מאישה בת 59 שעמדה בתחנת אוטובוס בתל אביב. שוטרים אשר היו בפעילות מבצעית הצליחו להבחין בחשוד ועצרו אותו לאחר מרדף רגלי קצר, יחד עם שוטר שלא היה בתפקיד ובמקרה עבר באזור.

בבדיקה ראשונית התברר כי החשוד בחטיפת המכשיר הנייד שוחרר כמה דקות לפני כן ממעצר בתחנת המשטרה. כתב אישום צפוי להיות מוגש נגד החשוד.

תיעוד המעצר השני, צילום: דוברות המשטרה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...