"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הראה לה סרטים פורנוגרפיים ונגע בגופה: גבר כבן 30 נעצר בחשד להטרדה מינית של קטינה
בית המשפט האריך בארבעה ימים את מעצרו של החשוד, שהכחיש את כל המיוחס לו • השופט: "יש ממצאים כדי לבסס חשד סביר לביצוע העבירה המיוחסת לו"
הטרדה ותקיפה מינית (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

הראה לה סרטים פורנוגרפיים ונגע בגופה: גבר כבן 30 נעצר בחשד להטרדה מינית של קטינה

בית המשפט האריך בארבעה ימים את מעצרו של החשוד, שהכחיש את כל המיוחס לו • השופט: "יש ממצאים כדי לבסס חשד סביר לביצוע העבירה המיוחסת לו"

,עודכן
0השמעה

תושב הצפון, בשנות ה-30 לחייו, נעצר בחשד לביצוע מעשה מגונה בנערה כבת 15 שלא בהסכמתה וכן בהטרדה מינית כלפיה. בית המשפט האריך את מעצרו בארבעה ימים.

הנערה ואימה התלוננו נגדו אתמול במשטרה, ועל פי דבריהן לפני כמה ימים החשוד עינג את עצמו מול הנערה תוך שהוא גם מראה לה סרטונים פורנוגרפיים בטלפון הנייד שלו. בהמשך, נגע כמה פעמים באיברים מוצנעים בגופה.

לאחר קבלת התלונה נעצר החשוד שהכחיש את המיוחס לו.
הבוקר הובא החשוד לבית המשפט, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו. בדיון אמר נציג המשטרה כי מדובר בחשד לביצוע עבירות חמורות כלפי אותה נערה ומהחשוד נובעת מסוכנות רבה.

הסנגורית של החשוד, עו"ד יעל מסיקה, הכחישה את המיוחס למרשה וציינה כי מדובר בחשוד ללא עבר פלילי שזהו מעצרו הראשון והוא נמצא בהלם ונסער משנודע לו טיב החשדות נגדו. החשוד עצמו לדברי עו"ד מסיקה משתף פעולה מהרגע הראשון, מבקש פוליגרף וכן עימות איתה, הוא לא מבין מאיפה זה הגיע.

השופט אילן רונן שהאריך את מעצרו של החשוד בארבע ימים, ציין בהחלטתו כי בתיק החקירה יש ממצאים כדי לבסס חשד סביר לביצוע העבירה המיוחסת לו. "חשד סביר בהינתן כי מדובר בשלב ראשוני מאוד של החקירה אשר מחייבת ביצוע פעולות לא מעטות כדי לנסות ולבסס את החשד או אפשרות להפריכו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו