"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בזמן שהתושבים מפונים: נעצרו חשודים שגנבו כלי רכב מיישובי העוטף
המשטרה עצרה שבעה תושבים ממרכז הארץ • עוד בזמן הלחימה בדרום הגיעו לשם בטענה כי הם באו לפנות עבור המפונים את רכבם
פשיטת המשטרה על בית החשודים. צילום: דוברות המשטרה

בזמן שהתושבים מפונים: נעצרו חשודים שגנבו כלי רכב מיישובי העוטף

המשטרה עצרה שבעה תושבים ממרכז הארץ • עוד בזמן הלחימה בדרום הגיעו לשם בטענה כי הם באו לפנות עבור המפונים את רכבם

,עודכן
0השמעה

שבעה חשודים תושבי המרכז נעצרו היום (שני) בפשיטה של המשטרה בעקבות גניבה של עשרות כלי רכב מיישובי העוטף במהלך המלחמה. במסגרת הפעילות נתפסו 3 משאיות, גרר ושני רכבי לנד קרוזר ששימשו את המעורבים בגניבת הרכבים שהיו בחזקתם של משפחות שפונו מיישובי העוטף וחלקם נרצחו ונחטפו על ידי ארגון הטרור חמאס.

תיעוד הפעילות והמעצרים // קרדיט: דוברות המשטרה

בחודש שעבר התקבל דיווח מספר על גניבת מספר כלי רכב מיישובי העוטף השייכים למשפחות שפונו, ניצלו מהטבח ואף כאלה של משפחות שנרצחו או נחטפו על ידי החמאס. לאחר קבלת דיווח הוקם צוות חקירה בימ"ר נגב על מנת להתחקות אחר העבריינים. עוד קודם לכן הורה מפקד מחוז הדרום לטפל בכל האמצעים הנדרשים נגד עבריינים המנצלים את המצב הביטחוני על מנת לבצע עבירות פליליות, ובפרט על בזיזת רכוש השייך לתושבים מהעוטף.

רכב שנגנב מיישובי העוטף,צילום: דוברות המשטרה

על פי החשד, המעורבים ניצלו את המצב הביטחוני בדרום והצליחו להיכנס לשטח הסגור באמתלה כי הם באו לפנות רכבים שנפגעו. בפועל הם העמיסו על גבי גרר מכוניות רבות וגנבו אותם מהמקום.

מתוך פשיטה על בית החשודים,צילום: דוברות המשטרה

היום לפנות בוקר פשטו כוחות משטרה על בתיהם של 7 חשודים המתגוררים באזור מרכז הארץ ועצרו אותם. במסגרת הפעילות נתפסו שלוש משאיות גרר ו 2 רכבי לנד קרוזר, שעל פי החשד שימשו את המעורבים בביצוע העבירות.

הגרר שנמצא ברשות החשודים,צילום: דוברות המשטרה

החשודים, תושבי המרכז הועברו לחקירה ביחידה שלך מרחב הנגב. על בסיס הראיות הם יובאו לדיון בבית המשפט השלום בבאר שבע בבקשה להארכת מעצר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו