"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דגלי ישראל מושחתים וכתובות בערבית נמצאו בבית ספר בנתניה
תלמידי בית הספר היסודי "איתמר" בעיר מצאו דגלי ישראל שנתלשו וכתובות בערבית על הלוח • שני בני זוג צעירים מג'סר א-זרקא נעצרו בחשד למעורבותם במקרה • מרים פיירברג ראשת עיריית נתניה: "נמצא את מי שביצע את ההשחתה"
הכיתוב על הלוח. צילום: ללא קרדיט

דגלי ישראל מושחתים וכתובות בערבית נמצאו בבית ספר בנתניה

תלמידי בית הספר היסודי "איתמר" בעיר מצאו דגלי ישראל שנתלשו וכתובות בערבית על הלוח • שני בני זוג צעירים מג'סר א-זרקא נעצרו בחשד למעורבותם במקרה • מרים פיירברג ראשת עיריית נתניה: "נמצא את מי שביצע את ההשחתה"

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תלמידי בית הספר היסודי "איתמר" בנתניה, שהגיעו הבוקר (שישי) ללימודים גילו כתובת בערבית על לוח של אחת הכיתות ודגלי ישראל מושחתים בשתי כיתות נוספות.

בכיתוב בערבית נכתב: "אללה הוא אכבר ' אלוהים גדול" ו- "אין מלבד אלוהים". למקום הוזעקה משטרה ונפתחה חקירה.

בני זוג תושבי ג'סר א-זרקא בשנות ה-20 לחייהם עוכבו הערב לחקירה בחשד למעורבותם בהשחתת הדגלים. בסיום החקירה, בהתאם לממצאים, יוחלט אם לבקש בהמשך את הארכת מעצרם.

מרים פיירברג: מי שנגע והשחית את דגל ישראל. ידו ורגלו לא תדרוך עוד בנתניה״, צילום: אורן בן חקון

בבית הספר מתבצעות עבודות שיפוץ ונבדק האם פועלים ערבים הם אלו שביצעו את המעשים. ועד ההורים שלח הודעה להורי הילדים:

"הורים יקרים, הבוקר הגיעו הילדים וגילו בחלק מהכיתות כיתוב בערבית על הלוחות, והשחתת תמונות מנהיגים ודגלי ישראל. מייד הוזמנה משטרה והשוטרים כאן במזכירות מבררים את האירוע הנושא בטיפול הגורמים הרלוונטיים. אנו נפעל בהתאם להנחיות המשטרה ונעדכן בהמשך".

ראש עיריית נתניה מרים פיירברג אמרה על השחתת דגל בבית ספר בעיר: ״הוריתי לבדוק את הנושא באופן מיידי. הגשנו תלונה למשטרה ונוציא צו הפסקת עבודה לקבלן שעובד במקום. אנחנו נמצא את מי שנגע והשחית את דגל ישראל. ידו ורגלו לא תדרוך עוד בנתניה״.

מעיריית נתניה נמסר: "הוגשה תלונה למשטרת ישראל וכן בוצעו סריקות במקום. הנושא הועבר לטיפול המשטרה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...