"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בפעם השנייה תוך שבוע: רכב חשוד עם מטען חבלה באזור היוקרה של הרצליה
על פי החשד מדובר באירוע פלילי • כוחות משטרה וחבלה הגיעו למקום בו מתגוררים אנשי עסקים רבים • נפתחה חקירה לבירור הנסיבות
הרצליה. דיווח על פיצוץ ברחוב גלי תכלת בהרצליה (אילוסטרציה). צילום: מאיר פרטוש באמצעות אילן ארד תעופה

בפעם השנייה תוך שבוע: רכב חשוד עם מטען חבלה באזור היוקרה של הרצליה

על פי החשד מדובר באירוע פלילי • כוחות משטרה וחבלה הגיעו למקום בו מתגוררים אנשי עסקים רבים • נפתחה חקירה לבירור הנסיבות

,עודכן
0השמעה

מה קורה ברחוב גלי תכלת בהרצליה?בפעם השנייה באותו שבוע, המשטרה איתרה רכב חשוד ברחוב.

הרכב החשוד שאיתרה המשטרה ברחוב גלי תכלת בהרצליה// 27א

כוחות משטרה וחבלה הגיעו למקום ואיתרו רכב נושא מטען חבלה. על פי החשד הרקע לאירוע הוא פלילי. נפתחה חקירה לבירור הנסיבות.

יוזכר, כי לפני מספר ימים, כוחות מד"א, מאבטחים וחבלני משטרה הוזעקו לרחוב גלי תכלת 39 בעיר, שם נבדק חשד למטען חבלה ברכב, על רקע פלילי. כאמור מדובר באזור יוקרה בו מתגוררים אנשי עסקים רבים.

גלי תכלת נחשב לאחד הרחובות היקרים ביותר בישראל, בו ממוקמים בתים פרטיים הצופים אל הים, ששווים נאמד במאות מיליוני שקלים. בנוסף לאנשי העסקים העשירים ביותר בישראל, מתגוררים ברחוב גם שגרירים ותושבי חוץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו