"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מקרה מזעזע במרכז: תושב רחובות מואשם כי אנס את בתו בת ה-14 במשך מספר שנים
על פי כתב האישום הנאשם נהג במשך שנים לבצע בבתו עבירות אינוס ומעשים מגונים מאז היותה בת 9 • בתו היא זו שהתלוננה נגדו במשטרה • הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את החושד עד לתום ההליכים
אילוסטרציה. צילום: גטי

מקרה מזעזע במרכז: תושב רחובות מואשם כי אנס את בתו בת ה-14 במשך מספר שנים

על פי כתב האישום הנאשם נהג במשך שנים לבצע בבתו עבירות אינוס ומעשים מגונים מאז היותה בת 9 • בתו היא זו שהתלוננה נגדו במשטרה • הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את החושד עד לתום ההליכים

,עודכן
0השמעה

כתב אישום חמור הוגש היום (חמישי) לבית המשפט נגד תושב רחובות בגין אונס ביתו בת ה-14 במשך מספר שנים.

חוקרי תחנת המשטרה ברחובות פתחו לפני מספר ימים בחקירה עם קבלת תלונה מקטינה בת 14 שהגיעה לתחנת המשטרה יחד עם אמה, בגין חשד לביצוע עבירות מין כלפיה על ידי אביה הביולוגי במשך מספר שנים. במשפחה יש ילדים נוספים אולם לא עלתה אינדיקציה לכך שגם הם נפגעו.

צפו: השוטר חשד בגבר שנצמד בחוף גורדון לבת 12 ותפס עליו מצלמה שצילמה בסתר // קרדיט: דוברות משטרה

בתוך כך, חוקרי המשטרה בשת"פ גורמי רווחה, ערכו מגוון פעולות חקירה ועצרו לחקירה את הנאשם תושב רחובות בשנות הארבעים לחייו אשר על פי כתב האישום נהג במשך שנים לבצע בבתו עבירות אינוס ומעשים מגונים מאז היותה בת 9, בתום חקירתו נכלא ומעצרו הוארך בבימ״ש.

החשוד בשנות הארבעים לחייו נעצר לאחר תלונה של בתו. אילוסטרציה,צילום: אורן בן חקון

כאמור, היום הוגש על ידי הפרקליטות כתב אישום נגד הנאשם לבית המשפט המחוזי בלוד, בתום החקירה ובהתאם לממצאיה ובקשת מעצר תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו