"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשד לניסיון חיסול: בן 28 נפצע קשה בפיצוץ רכב בשפלה
הפיצוץ התרחש ברחוב נאות סיני בראשון לציון • מבדיקה ראשונית, כנראה מדובר בסכסוך בין כנופיות

Loading...

פיצוץ מטען חבלה ברכב במערב ראשל''צ // אבי מועלם

תיעוד

חשד לניסיון חיסול: בן 28 נפצע קשה בפיצוץ רכב בשפלה

הפיצוץ התרחש ברחוב נאות סיני בראשון לציון • מבדיקה ראשונית, כנראה מדובר בסכסוך בין כנופיות

אבי כהןאפרת פורשר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חשד לניסיון חיסול:בן 28 נפצע היום (שני) באורח קשה בפיצוץ רכב ברחוב נאות סיני בראשון לציון. חובשים ופרמדיקים של מד"א פינו את הפצוע לבי"ח שיבא בתל השומר. מבדיקה ראשונית, כנראה מדובר בסכסוך בין כנופיות. החשוד מוכר למשטרה.

זירת פיצוץ הרכב, צילום: אבי מועלם
חבלני משטרה בזירה, צילום: אבי מועלם

חובש מד"א משה בורודצקי ופארמדיקית מד"א נועם לובטון סיפרו: "הפצוע שכב על המדרכה במרחק גדול מהרכב שעלה באש כשהוא בהכרה מלאה וסבל מכוויות קשות בכל חלקי גופו. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני מציל חיים שכלל תרופות ונוזלים ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבי"ח כשמצבו קשה ולא יציב".

שוטרי תחנת ראשון לציון פתחו בחקירה לאחר שהתקבל דיווח על שמיעת קול נפץ מרכב בשכונת נוה דקלים בעיר. עפ"י גורמי רפואה, יושב הרכב שזהותו טרם ידועה, נפצע באורח קשה ופונה למרכז הרפואי תל השומר. הרקע והנסיבות - ככה"נ פלילי.

כאמור, נגד הפצוע הוגש לפני מספר שנים כתב האישום שייחס לו ניסיון רצח בחולון של עבריין צעיר שהשתייך לכנופיה מתחרה. כאשר ביחד עם עוד אדם נוסף הוא הסתער עליו והשניים דקרו אותו במספר מקומות בגופו, ולאחר מכן נמלטו ברכב מילוט. בסופו של דבר, הגיעו להסדר טיעון ובו הוא נשפט ל-33 חודשי מאסר לאחר שהורשע בקשירת קשר לביצוע פשע חבלה בכוונה מחמירה בצוותא וכן בהחזקת סכין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...