רצח בצפון: הרוג ופצוע קשה מירי לעבר רכב בכפר ראמה

שלושה אנשים בגילאי השלושים נפגעו במהלך התקרית • הפצועים פונו למרכז הרפואי לגליל בנהרי • אחד מהם, תושב ג'דיידה-מכר הוכנס לחדר ההלם עם פצעי ירי בפלג גופו העליון

זירת הרצח בכפר ראמה, צילום: ללא

גבר בן כ-30 נהרג באירוע ירי שבצפון: שלושה אנשים נפגעו במהלך התקרית שהתרחשה בכפר ראמה. פראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של גבר כבן 30 בזירה. שני הפצועים האחרים פונו ע"י הצוותים הרפואיים למרכז הרפואי לגליל בנהריה.

אחד הפצועים, בן 37, תושב ג'דיידה-מכר, עם פצעי ירי בפלג גופו העליון, הוכנס לחדר ההלם, כשהוא במצב קשה. עם הגעתו נאלצו הצוותים הרפואיים להנשימו. פצוע נוסף, בן 29 מהכפר מזרעה, מוגדר במצב בינוני ויציב, והוכנס אף הוא לחדר ההלם ולצילומי הדמיה.

משטרת ישראל פתחה בחקירת האירוע. השוטרים הוזנקו למקום האירוע והחלו בסריקות לאיתור החשודים בירי. הרקע לאירוע הינו סכסוך בין עבריינים.

עמותת יוזמות אברהם מעדכנת כי מאז תחילת השנה האזרחית 36 אזרחים ערבים קיפחו את חייהם בנסיבות הקשורות לאלימות ולפשיעה. 15 מהקרבנות היו בני פחות מ-30.

בשבוע שעבר התרחש אירוע ירי נוסף בכפר ראמה. מותו של יונס מנסור (26) נקבע לאחר שנורה ביישוב ראמה שבגליל. לפי המשטרה, הרקע לאירוע הוא סכסוך בין עבריינים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר