האלימות במגזר הערבי, ובכלל, אינה עוצרת. הבוקר (רביעי) נרצח צעיר כבן 19 בעקבות סכסוך אלים בין משפחות פשע בשכונת ג'ואריש ברמלה.
שוטרי תחנת רמלה פתחו בשעות הבוקר בחקירת זירת ירי בעיר ובסריקות מבצעיות, בעקבות הדיווח על תושב העיר כבן 19 שנורה בביתו. הצעיר פונה עצמאית, במצב אנוש, אל המרכז הרפואי "אסף הרופא", שם נקבע מותו מאוחר יותר. בשעות האחרונות סיימה המשטרה את הערכת המצב ברמלה בראשות תנ״צ יאיר חצרוני.
כאמור, על פי החקירה הראשונית של המשטרה, מדובר ככל הנראה באירוע חמור של אלימות קשה ברחוב הערבי, שמקורו על פי החשד בסכסוך בין משפחות פשע בשכונת ג'ואריש. במשטרה מציינים כי בהתאם לנסיבות, הוטלה החקירה על היחידה המרכזית של מחוז מרכז, לצד אכיפה אופרטיבית המתמקדת במחוללי פשיעה בעיר, בהתאם לאסטרטגיה ההתקפית, למען שלום הציבור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו