"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"כאילו התפוצץ פה מטען חבלה": בן 15 נסע ברכב אביו - וזרע הרס ברחוב
המשטרה מעריכה שהנער נכנס לרכב ללא ידיעת אביו • נזק רב נגרם לשמונה מכוניות בעיר אלעד והנער נמלט בפחד: "אבא שלי יהרוג אותי" • תושב במקום סיפר: "כלי הרכב מרוסקים, זה נראה כמו פיגוע"
כלי הרכב שנפגעו במהלך הלילה | צילום: סעיף 27א לחוק זכויות היוצרים

"כאילו התפוצץ פה מטען חבלה": בן 15 נסע ברכב אביו - וזרע הרס ברחוב

המשטרה מעריכה שהנער נכנס לרכב ללא ידיעת אביו • נזק רב נגרם לשמונה מכוניות בעיר אלעד והנער נמלט בפחד: "אבא שלי יהרוג אותי" • תושב במקום סיפר: "כלי הרכב מרוסקים, זה נראה כמו פיגוע"

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נער בן 15 מהעיר אלעד נסע הלילה (אור ליון רביעי) ברכב של אביו ופגע בלא פחות משמונה כלי הרכב. המשטרה עיכבה אותו לחקירה.

האירוע המוזר החל אתמול בסביבות השעה 1:00 בלילה. הנער לקח את הרכב של אביו ככל הנראה ללא ידיעתו. הוא החל לנסוע בו ופגע בכלי רכב חונים והסב להם נזק רב.

תושבים, ששמעו את הרעש החזק, יצאו לרחוב וראו את הנער המבוהל, שאמר להם: "אבא שלי יהרוג אותי". בהמשך לכך הוא נטש את הרכב - ונמלט מהמקום. התושבים הזעיקו את מד"א ואת המשטרה. למרבה המזל, איש לא נפצע.

במשטרה יזמנו את הנער ואת אביו לחקירה, צילום: שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

"היה רעש חזק", סיפר אחד התושבים, "יצאתי לרחוב וראיתי כלי רכב מרוסקים. זה היה נראה כאילו פיגוע, כאילו התפוצץ מטען חבלה. הנער היה מבוהל, הוא לא ידע מה לעשות".

במשטרה מעריכים כי הנער לקח את הרכב של אביו ללא ידיעתו ומתכוונים לזמן לחקירה בקרוב את הנער ואת אביו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...