"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נהג אוטובוס העיר לקטין שרכב על קורקינט - ורוסס בגז מדמיע
ללא תיאוריה, ללא רישיון, ללא קסדה ועם אדם נוסף: נער בן 16 מאור יהודה תקף מבוגר שהעיר לו על נהיגתו הלא חוקית • לאחר שנסע בדרך בינעירונית וצפצף על החוק - מעצרו הוארך עד תום ההליכים • המשטרה הגישה נגדו כתב אישום בשלל סעיפים

Loading...

תיעוד: נער תוקף נהג אוטובוס עם גז מדמיע // קרדיט: דוברות המשטרה

צפו בתיעוד

נהג אוטובוס העיר לקטין שרכב על קורקינט - ורוסס בגז מדמיע

ללא תיאוריה, ללא רישיון, ללא קסדה ועם אדם נוסף: נער בן 16 מאור יהודה תקף מבוגר שהעיר לו על נהיגתו הלא חוקית • לאחר שנסע בדרך בינעירונית וצפצף על החוק - מעצרו הוארך עד תום ההליכים • המשטרה הגישה נגדו כתב אישום בשלל סעיפים

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כתב אישום הוגש היום (חמישי) נגד קטין שתקף נהג אוטובוס בגז מדמיע באור יהודה, רק משום שהעיר לו על אופן נסיעתו בקורקינט. משטרת ישראל סיימה את חקירת הקטין, והיא צפויה לבקש את מעצרו עד תום ההליכים.

חוקרי תחנת מסובים פתחו בחקירה לפני כשבוע לאחר שנהג אוטובוס הותקף שהעיר לרוכב קורקינט על אופן נהיגתו בכביש 461 פינת יחזקאל קזז באור יהודה. מממצאי החקירה עלה כי רוכב הקורקינט נסע ללא קסדת מגן על דרך בינעירונית, מעולם לא הוציא כנדרש תיאוריה והיתר הכשרה כדין ואף הרכיב אדם נוסף בניגוד לתקנות בתעבורה.

ירד מהקורקינט - ופרץ לאוטובוס

בתוך כך, נהג האוטובוס עצר בסמיכות לרוכב הקורקינט והעיר לנאשם על אופן נהיגתו. בתגובה, הנאשם קילל את הנהג, ירד מהקורקינט, עלה לאוטובוס וריסס את הנהג בגז מדמיע ונמלט מהמקום. בחקירה מהירה של חוקרי תחנת מסובים, החשוד נעצר ביום ראשון והובא לחקירה בתחנה שבסיומה נכלא ומעצרו הוארך מעת לעת.

המעצר הוארך מעת לעת. משטרת מחוז תל אביב, צילום: יהושע יוסף

עם סיומה של החקירה, הגישה אתמול יחידת התביעות של מחוז תל אביב, כתב אישום כנגד הקטין בגין תקיפת עובד ציבור, אי עמידה בתנאים לנהיגה בגלגינוע, הרכבת אנשים על גלגינוע, רכיבה על גלגינוע ללא קסדת מגן ושימוש בכביש ברכב ללא מנוע וכן בקשה למעצר עד תום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...