"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא נקטה אמצעי זהירות": הכלב תקף בנשיכות פעמיים – בעליו הועמדה לדין

הכלב של תושבת ת"א תקף מבלים בשני אירועים שונים וגרם להם לחבלות קשות • בעקבות כך הוגש נגדה כתב אישום

,עודכן
0השמעה
הכלב נשך פעמיים. אילוסטרציה: GettyImages

כתב אישום הוגש היום (חמישי) נגד תושבת תל אביב, בת 33, לאחר שפעמיים תוך שבוע הכלב שלה נשך מבלים בחוף הים בתל אביב ובנמל יפו.

המקרה הראשון אירע בערב יום הכיפורים, כאשר הנאשמת, בעליו של כלב מסוג פיטבול, המוגדר ככלב מסוכן בחוק להסדרת הפיקוח על כלבים, הלכה עם הכלב שלה בנמל יפו ללא רצועה או זמם. בשלב מסוים, בלי כל התגרות מצד אנשים במקום, כלבה רץ לעבר תושב ת"א ונשך אותו בשוק ימין. בעקבות האירוע נחקרה הנאשמת במשטרה בגין אי-נקיטת אמצעי זהירות בחיה והחזקת כלב מסוכן.

תקף מבלים בחוף בתל אביב // צילום: גדעון מרקוביץ',צילום: גדעון מרקוביץ'

על פי כתב האישום, שבוע מאוחר יותר הנאשמת לא למדה את הלקח ושיחקה עם הכלב בחוף הים כשהוא שוב ללא רצועה או זמם. במקום שהה תושב תל אביב, וגם הפעם הכלב נשך אותו ברגלו, בידו, בישבנו, ובאיבר מינו - ללא כל התגרות מצידו - וגרם לו לחבלות. המתלונן הובהל לחדר המיון ונתפר תחת הרדמה כללית.

בעקבות שני המקרים הוגש נגד בעלת הכלב כתב אישום בו צוין, בין היתר: "במעשיה לא נקטה הנאשמת באמצעי זהירות מפני סכנה מסתברת הכרוכה בחיה שבהחזקתה, וכן החזיקה את הכלב בניגוד לחוק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר