זה המדריך שחשוד בביצוע עבירות מין בקטין בעל צרכים מיוחדים
בדיון שנערך בבית המשפט בראשון לציון הותר לפרסום שמו של תושב רחובות ירין חברה בן ה-30 החשוד בעבירות מין בקטינים • על פי החשד, העבירה בוצעה במסגרת חינוכית המיועדת לחירשים אילמים
,עודכן
0השמעה
ניצל את מרותו וביצע עבירות מין בקטינים בעלי צרכים מיוחדים:בימ״ש השלום בראשל״צ התיר הבוקר (שישי) לפרסם את שמו של ירין חברה - תושב רחובות כבן 30 שנעצר לפני מספר ימים - בחשד שביצע עבירות מין בקטין עת ששימש מדריך במוסד חינוכי מיוחד לחירשים אילמים במרכז הארץ. במשטרה חושדים כי יתכן וישנם קורבנות נוספים וכי החשוד היצע עבירות מין גם בקטינים במוסדות אחרים שבהם עבד בעבר.
לפני מספר ימים, קטין בן 15 הגיש תלונה במשטרה לפיה החשוד שהיה מדריך במסגרת חינוכית זו ביצע על פי החשד עבירות מין בקורבן במספר הזדמנויות מאז היותו כבן 12. עם קבלת התלונה ביצעו החוקרים פעולות חקירה ולאחר איסוף הראיות הנדרשות עצרו לחקירה את חברה, ובסיומה נכלא.
בדיון שהתקיים בבית המשפט בראשל״צ הותר לפרסום שמו ומעצרו הוארך עד ליום שני הקרוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו