"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלימות ללא הפסקה במגזר: פצוע קשה בבענה, פצועים קשה ובינוני בלוד
בצפון: בן 27 נדקר בפלג גופו העליון • בשפלה: שניים נורו - והתפנו עצמאית לבית חולים
המרכז הרפואי אסף הרופא (ארכיון) | צילום: גדעון מרקוביץ'

אלימות ללא הפסקה במגזר: פצוע קשה בבענה, פצועים קשה ובינוני בלוד

בצפון: בן 27 נדקר בפלג גופו העליון • בשפלה: שניים נורו - והתפנו עצמאית לבית חולים

אפרת פורשרמישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עוד יממה מדממת במגזר הערבי:לאחרהרצח בג'דידה מכר, ששני אירועי אלימות חמורים התרחשו היום (שבת) בבענה ובלוד.

בבענהבן 27 נדקר בפלג גופו העליון ומצבו הוגדר קשה. הוא פונה לחדר הלם במרכז הרפואי בגליל שבנהריה.

בלודשני פצועים במצב קשה ובינוני מלוד פונו אחר הצהריים למרכז הרפואי שמיר-אסף הרופא, ככל הנראה בעקבות ירי.

ממד"א נמסר כי "חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שמיר-אסף הרופא 2 פצועים עם פציעות חודרות, בהם: גבר בן 54 במצב קשה וגבר בן 51 במצב קל".

חובש רפואת חירום במד"א יובל מזרחי סיפר: "2 הפצועים שסבלו מפציעות חודרות בגופם היו בהכרה ברחוב. ביצענו בדיקות רפואיות והענקנו להם טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים וחבישות ופינינו אותם לבית החולים כשמצבו של אחד קשה והשני קל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...