בתום מרדף נגד גנבים: השוטרים הופתעו לגלות תינוק ברכב
השוטרים רדפו אחרי שני חשודים וחשודה בגניבת רכבים בבנימיניה, במהלכו הגיבו בירי באוויר • לבסוף, נעצרו שני חשודים מקלקיליה וחשודה מטייבה • התינוק - כנראה סיפור כיסוי של החשודה בכדי להוביל את הרכב הגנוב
Your browser doesn’t support HTML5 audio
שוטרי מג"בלא האמינו למראה עיניהם לאחר שבתום מרדף רכוב אחר שני חשודים וחשודהבגניבת רכביםמבנימינה, נמצא באחד הרכבים נמצא תינוק בן שנתיים.
המרדף, שבמהלכו התנגשו החשודים בניידת מג"ב והשוטרים הגיבו בירי באוויר, נערך על ידי בלשי משמר הגבול - מהיחידה המרכזית של מג"ב צפון - שניהלו חקירה שבעקבותיה בוצעה הפעילות הבוקר.
לאחר שהתקבל דיווח בדבר חוליית גנבי רכב שביצעו גניבה של כלי רכב בבנימינה, הבלשים סימנו לשני הרכבים החשודים לעצור, אחד מהם גנוב ורכב "מוביל" נוסף. הרכבים לא נשמעו לקריאות הכוחות וניסו להימלט בפרעות תוך שהם מנגחים את ניידות מג"ב.
הכוחות ביצעו ירי באוויר והצליחו לעצור בסופו של דבר את שני הרכבים ובתוכם שלושה חשודים. בבדיקה ברכב "המוביל" הופתעו כוחות מג"ב לגלות כי ישנו תינוק בן כשנתיים ששימש כנראה כסיפור כיסוי של החשודה בכדי להוביל את הרכב הגנוב.
2 החשודים, תושבי קלקיליה, והחשודה תושבת טייבה יחד עם הממצאים הועברו לחקירה במשמר הגבול. אין נפגעים לכוחותינו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו