"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"העונשים לא מרתיעים": בן 42 נתפס נוהג ללא רישיון בפעם החמישית

שוטרי אגף התנועה עצרו נהג ביציאה מבאר שבע, כאשר לצידו בעלת הרכב • לטענתו היא סבלה ממיגרנה, ולכן נאלץ להחליפה בנהיגה • השוטרים החרימו את הרכב, ועבריין התנועה נכלא • הוא ריצה בעבר עונשי מאסר בגין אותה עבירה

,עודכן
0השמעה
שוטר עוצר נהג (אילוסטרציה), צילום: יהושע יוסף

עוד פצצה מתקתקת בכביש:שוטרי אגף התנועה עצרו נהג שנתפס ללא נוהג ללא רישיון בפעם החמישית, וריצה כמה מאסרים בשל אותה עבירה. "עונשי השלילה הם רק המלצה לעברייני התנועה" אמר בכיר במשטרה ל"ישראל היום".

בסוף השבוע עצרו שוטרי אגף התנועה נהג, בן 42, מתל אביב בכניסה וביציאה מהעיר באר שבע. הנהג עורר את חשד השוטרים וכשעצרו אותו לבדיקת רישיונות, נדהמו לגלות שמעולם לא הוציא רישיון.

שוטר נותן דו"ח לנהג (אילוסטרציה),

בחקירתו של הנהג הסתבר כי הגיע מאזור ת"א לבאר שבע, לטענתו, כדי לקחת דברים ששייכים לו. במושב שלידו ישבה בעלת הרכב, שלטענתו סובלת ממיגרנה והוא נהג במקומה.
הנהג נעצר במקום ונכלא. הרכב של האישה שהייתה לצידו הושבת ל-30 יום.

הנהג ריצה בעבר עונשי מאסר בשנת 2016 ו-2018 בגין נהיגה ללא רישיון אבל נראה שהעונשים שהוטלו עליו לא הרתיעו אותו מלחזור על העבירה.

גורמים במשטרה אמרו ל"ישראל היום" כי עברייני התנועה "הכבדים" לא נרתעים מעונשי הפסילה. "צריך למצוא דרך להרתיע אותם ואת מי שמאפשרים להם לנהוג ברכבם. אילו עונשי חילוט הרכבים שעליהם נוהגים עברייני תנועה היה נפוץ יותר גם אם הרכב לא שלהם, יכול להיות שבמקרה זה בעלת הרכב לא הייתה מאפשרת לו לנהוג" אמר קצין משטרה בכיר.

מחסום משטרתי. "צריך להחמיר את הענישה",צילום: עמי שומן

שופט בית משפט שלום בבאר שבע, רפאל ימיני, שהורה על מעצר עבריין התנועה ל-3 ימים בלבד ציין: "עיון בחומר החקירה ובכלל זה בהצהרת התובע, מלמד כי יש מקום להגיש כנגד המשיב כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים, בשל המסוכנות הנשקפת מהמשיב כלפי הציבור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר