"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עצור נוסף בחשד למעורבות בלינץ' בבת ים

גבר נעצר בחשד שהשתתף בתקיפה על רקע לאומני של נהג מונית, תושב רמלה, בשבוע שעבר • החשוד יובא להארכת מעצר בבית משפט

,עודכן
0השמעה
ניסיון הלינץ' // צילום: צילום מסך מתוך חדשות 13

המשטרה עצרה הלילה (שבת) חשוד נוסף במעורבות בתקיפה החמורה בטיילת בת ים, והוא יובא הערב להערכת מעצרו בבית משפט.

העצור חשוד בהשתתפות בלינץ' בנהג מונית ערבי תושב רמלה, שנפצע באורח בינוני ונזקק לטיפול רפואי.

המשטרה עצרה עד כה שלושה חשודים במעורבות בתקיפה, קטין מחולון ושני בגירים תושבי בת ים, ובהתאם לממצאי החקירה יוגש נגדם כתב אישום.

בית משפט השלום בתל אביב האריך ביום חמישי בחמישה ימים את מעצרם של להב נאוגרקר (20) ונתנאל בנימין (25), שני תושבי בת ים החשודיםבביצוע הלינץ'. המשטרה, שהציגה לבית המשפט הצהרת תובע, מחשידה את השניים בין השאר בניסיון רצח.

על פי טענת המשטרה, שני החשודים - יחד עם המון פורעים - הסיתו נגד ערבים תוך קריאות גנאי וקללות. החשודים בזזו חנות של ערבים וגנבו מתוכה סחורה, הטיחו לעבר החנות כיסאות ובקבוקים וכשהבחינו במכונית הנהוגה על ידי ערבי הם התנפלו עליו, שלפו אותו מתוכה, וביצעו בו לינץ' אכזרי תוך כדי שהם מכים בו בבעיטות, אגרופים, אלות, אגרופנים והטחות קורקינט ואופניים בפניו. כשהקורבן היה מחוסר הכרה על הרצפה, החשוד נתנאל בנימין המשיך להכות אותו, ואילו נגאוקר ניפץ את חלון רכבו על ידי חפץ שזרק וירק עליו.

פרקליטו של נתנאל בנימין אמר בבית המשפט כי מרשו שיתף פעולה בחקירתו, מסר גרסה שבה למעשה הודה בחלקו באירוע. עוד אמר כי מבירור מנסיבות האירוע עולה כי אין קשר בין האנשים שנמצאו במקום, והאירוע התגלגל בצורה ספונטנית. בנימין גם טען להגנה עצמית לאחר שחשש כי מדובר במפגע שבא לתקוף אותו. נגואקר הכחיש כל התנהגות אלימה וכל השתתפות באירוע האלים. "בין השורות החלק הפיזי שמיוחס לנגאוקר הוא יריקה לעבר המתלונן לאחר שהוא שרוע על הרצפה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר