"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כי עישנה בשבת: גרר את בת זוגו מהשיער לאורך מסדרון המלון
כתב אישום הוגש נגד תושב המרכז בן 38, שביקש מבת זוגו לכבד את השבת, וכשלא הקשיבה לו - תקף אותה • למרות תיעוד המצלמות, הנאשם הכחיש כל מגע פיזי עם המתלוננת וכפר במיוחס לו

גרר את בת זוגו משערות ראשה כי עישנה בשבת

צפו בתיעוד המחריד

כי עישנה בשבת: גרר את בת זוגו מהשיער לאורך מסדרון המלון

כתב אישום הוגש נגד תושב המרכז בן 38, שביקש מבת זוגו לכבד את השבת, וכשלא הקשיבה לו - תקף אותה • למרות תיעוד המצלמות, הנאשם הכחיש כל מגע פיזי עם המתלוננת וכפר במיוחס לו

,עודכן
0השמעה

יחידת התביעות של משטרת תל אביב הגישה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים, נגד תושב המרכז בן 38 שנהג באלימות פיזית מחרידה כלפי זוגתו.

הוא ביקש ממנה שתכבד את השבת ולא תעשן, וכאשר היא לא הקשיבה לדבריו השליך עליה מאפרה, ובהמשך אף תקף אותה וגרר אותה על הרצפה משערות ראשה.

על פי כתב האישום, הנאשם ניהל עם המתלוננת מערכת יחסים בשנה החולפת והתגורר עימה במלון דירות בהרצליה. לפני כשבועיים החל ויכוח בין השניים, בנוגע לרצונו של הנאשם כי המתלוננת תכבד את השבת ותימנע מלעשן. במהלך הוויכוח הוא נטל לידיו מאפרה העשויה זכוכית והשליכה על רגלה הימנית של המתלוננת, שפגעה בה, ובהמשך השליך עליה מאפרה נוספת. המתלוננת יצאה מהדירה ומקץ דקות אחדות שבה אליה, אך גילתה כי דלת הדירה ננעלה על ידי הנאשם. היא החלה להתדפק על דלת הדירה עד אשר הנאשם פתח את הדלת ואז, כך על פי כתב האישום, אחז אותה בידה והפילה על הארץ.

בעודה שרועה על רצפת הדירה, הוא אחז בשערות ראשה ומשך אותה מפנים הדירה אל המסדרון שמוביל אל מחוצה לה, זאת תוך שמטיח בגופה את רגליו וגורם לה לחבלות.

בבקשה למעצר עד תום ההליכים ציינה פקד עו"ד ליה הרצוג, מיחידת התביעות, שמגרסתה של המתלוננת עולה כי מדובר בנאשם שנוהג באלימות, ולא בפעם הראשונה, זאת על רקע גילויי קנאה. עוד צוין כי הנאשם, למרות תיעוד הווידאו, הכחיש כל מגע פיזי עם המתלוננת וכפר במיוחס לו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו