"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרוג ושלושה פצועים באירוע ירי ביישוב הבדואי שגב שלום
ההרוג הוא ראאד דניפרי, בן 29 ואב לשניים • הפצועים, שמצבם בינוני, פונו על ידי כוחות מד"א לבית החולים סורוקה בבאר שבע • המשטרה פתחה בחקירה ומחפשת אחר היורים • בני משפחתו: "איך זה ייגמר? עכשיו הרגו אותו, מחר יהרגו מישהו אחר"
ההרוג משגב שלום - ראאד דניפרי | צילום: סטודיו אלשריף

הרוג ושלושה פצועים באירוע ירי ביישוב הבדואי שגב שלום

ההרוג הוא ראאד דניפרי, בן 29 ואב לשניים • הפצועים, שמצבם בינוני, פונו על ידי כוחות מד"א לבית החולים סורוקה בבאר שבע • המשטרה פתחה בחקירה ומחפשת אחר היורים • בני משפחתו: "איך זה ייגמר? עכשיו הרגו אותו, מחר יהרגו מישהו אחר"

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ראאד דניפרי, בן 29 ואב לשניים, הוא ההרוג בירי היום בצהריים ביישוב הבדואי שגב שלום שבנגב. באירוע נפצעו שלושה נוספים באורח בינוני ופונו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים סורוקה בבאר שבע. המשטרה עצרה שבעה חשודים בחשד למעורבות באירוע.

דניפרי עבד במפעל גדול בדרום לפרנסתו. קרובי משפחתו סיפרו ל"ישראל היום" כי הירי בוצע על רקע סכסוך ישן בין חמולות, אך במשטרה חושדים כי מדובר בסכסוך פלילי. בעת הירי ישב דניפרי בבית קפה.

מבית החולים סורוקה נמסר כי ההרוג הגיע למקום ללא רוח חיים ולכן לא הייתה לצוות הרפואי ברירה אלא לקבוע את מותו.

"אנחנו בטוחים שזה לא הנרצח האחרון", אומרים בני המשפחה. "איך זה ייגמר? עכשיו הרגו אותו, מחר יהרגו מישהו אחר. הרביצו לך במקל תחזיר במקל, ירו עם נשק תחזיר עם נשק. ככה זה - אי אפשר לפתור בעיות בדיבור".

מהמשטרה נמסר כי חקירת המשטרה מתנהלת בשלב זה בחשד לרצח. "חוקרי המשטרה והמזפ שהגיעו לזירה ואספו ראיות וממצאים. מתחקור ראשוני, עולה החשד כי אירוע האלימות התפתח על רקע סכסוך פלילי בין עבריינים. מפקד מרחב נגב, תנ"צ נחשון נגלר, קיים הערכת מצב שבסיומה הטיל את החקירה על ימ"ר נגב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...