Loading...

תיעוד מזירת הרצח בבית ג'אן: יוצא מהרכב, יורה ונמלט

רצח בבית ג'אן: בן 40 נורה למוות, גבר נוסף נפצע באורח אנוש

בסאם קבלאן, אחיו של ראש המועצה לשעבר, נורה למוות בגליל העליון • המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בביצוע הירי

רצח בגליל העליון: באירוע ירי בבית ג'אן אתמול (שישי) נקבע מותו של בסאם קבלאן, גבר כבן 40 ואחיו של ראש המועצה לשעבר. בשבת בבוקר פורסם תיעוד מטריד מהרצח, שבו נראה היורה יוצא מרכב חולף, פותח באש על בשאם ונמלט מהמקום. 

גבר נוסף כבן 50 פונה במצב אנוש למרכז הרפואי לגליל בנהריה. כוחות ההצלה איתרו את השניים בתוך מכונית. המשטרה פתחה בחקירה ופרסה מחסומים לאיתור החשודים.

הנרצח בסאם קבלאן,

במשטרה בודקים האם קבלאן, בעלי חנות לחומרי בניין בבית ג'אן ואחיו של ראש מועצת בית ג'אן לשעבר, ביאן קבלאן, היה קשור לארגון הפשיעה אבו לאטיף השולט בבית ג'ן. אחיו, חוסיין קבלאן נרצח ביריות במאי 2016, בכפר ראמה. על פי החשד הוא נרצח לאחר שנחשד שניהל רומן עם אישה ממשפחת אבו לאטיף.

פרמדיק מד"א, ערן פרידלנדר, סיפר: "במקום הייתה המולה רבה. ראינו את 2 הפצועים שהיו מחוסרי הכרה וסבלו מפציעות חודרות. מייד ביצענו בדיקות רפואיות, פצוע אחד היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. הפצוע השני שנפצע באורח קשה מאוד, הורדם בשטח ופונה לבי"ח כשמצבו קריטי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...