איומים בשרשרת: ח"כ איתמר בן גביר קיבל היום (ראשון) בפייסבוק הודעות איומים נוספות. להודעות צורפו תמונת בני המשפחה וצילומי אקדחים עם כדורים. האיומים הללו מצטרפים לאיומים שפרסם ביום שישי בשבוע שעבר.
"נהרוג אותך ואת משפחתך", נכתב בהודעות וצורפו להן תמונת בני המשפחה של בן גביר וצילומי אקדחים עם כדורים. בהודעה נכתב איום נוסף: "חמאס יהרוג אותך". כזכור, המשטרה חקרה ביום שישי תושב כפר כנא שנשלח מחשבון הפייסבוק שלו איום לפגוע בח"כ איתמר בן גביר. האזרח טען כי חשבונו נפרץ. בחקירה שהתנהלה במחוז הצפוני בשיתוף עם השב"כ הצליחו החוקרים לאמת את טענתו של האזרח כי חשבונו נפרץ וכעת חוקרים מי עומד מאחורי שליחת האיום.
בן גביר הגיב ואמר: "האיומים עלי ועל משפחתי לא ירתיעו אותי מלהמשיך לפעול. אמנם זה לא מלבב לקבל כל בוקר הודעות של איום והסתה ולצערי אמירות בסגנון 'בן גביר נפץ ונפץ צריך לנטרל' שצוטטו בשם ראש השב"כ, או חוסר גינוי של פוליטיקאים מהקואליציה ובמיוחד חוסר תגובה של ראש הממשלה ולפיד כשמאיימים עלי - מדרבנים את המטורפים להמשיך לאיים, אך הם לא יזיזו אותי מדרכי ואמשיך לפעול למען מדינת ישראל וחיילי צה"ל".
השר מתן כהנא גינה את האיומים בחשבון הטוויטר שלו:
רואה בחומרה רבה את האיומים על חייו של חבר הכנסת איתמר בן גביר.
— Matan Kahana מתן כהנא (@MatanKahana) May 1, 2022
אין מקום לאלימות בשיח הציבורי, אני מקווה שכוחות הביטחון ישימו ידיהם בקרוב על הפושעים הללו https://t.co/PdgibZPeae
השתתף בהכנת הידיעה: אריאל כהנא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו