"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האם לדעתך המחאות באיראן יסתיימו בהפלת המשטר?
המחאות באיראן נכנסו ליום התשיעי שלהן • אמש בכירים איראניים תיארו היום בפני ה"ניו יורק טיימס" את המצב בקרב הנהגת הרפובליקה האיסלאמית כ"מצב הישרדות" • האם זהו סוף משטר האייתוללות? הצביעו
חמינאי וההפגנות באיראן. צילום: אי.אף.פי, אי.פי.איי
שאלת היום

האם לדעתך המחאות באיראן יסתיימו בהפלת המשטר?

המחאות באיראן נכנסו ליום התשיעי שלהן • אמש בכירים איראניים תיארו היום בפני ה"ניו יורק טיימס" את המצב בקרב הנהגת הרפובליקה האיסלאמית כ"מצב הישרדות" • האם זהו סוף משטר האייתוללות? הצביעו

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המחאות באיראן נכנסו ליום התשיעי שלהן. הלילההזהיר טראמפ את חמינאי פעם נוספתואמר כי ארצות הברית תכה באיראן בחומרה אם היא תחדש הרג אזרחים כפי שעשתה בעבר: "אם הם (איראן) יתחילו להרוג אנשים כמו שעשו בעבר, אני חושב שהם הולכים להיפגע קשה מאוד על ידי ארצות הברית".

אמשבכירים איראניים תיארו היום בפני ה"ניו יורק טיימס"את המצב בקרב הנהגת הרפובליקה האיסלאמית כ"מצב הישרדות". הדיווח מגיע על רקע ההפגנות שמסרבות לדעוך ברחבי המדינה, אמש נרשמו הפגנות במוקדים רבים בדומה לימים הקודמים, כאשר תמונות אלימות יותר הגיעו מהעיר שיראז. גם החשש מפני סבב נוסף מול ישראל וארה"ב מרחף מעל ההנהגה בטהרן.

מפגינים הציתו עמדת משטרה בעיר מהאלאת

שלושה גורמים איראניים רשמיים ששוחחו עם ה"טיימס" ציינו כי ככל שההפגנות התגברו, בכירים בפגישות פרטיות ובשיחות הכירו בכך כי הרפובליקה האסלאמית נכנסה ל"מצב הישרדות". שלושה בכירים איראניים אמרו ל"טיימס" כי גובר החשש שאם חוסר היציבות יימשך, ישראל תראה בכך הזדמנות לתקוף שוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...